| Elena990 a întrebat:

Bună! Eu de câteva luni cam tânjesc după fostul meu iubit. Relația ne-a mers timp de trei ani. S-a despărțit de mine din cauza geloziei mele exagerate. După doi ani, am început-o s-o iau pe arătură până în ultimul punct când a ales pe prietena sa, să mențină prietenia dintre el și ea renunțând la relația noastră. Am fost foarte dezamăgită, durerea lăsată în suflet mă trezea în fiecare noapte și doare mult mai tare când mă gândesc că el îi pe combinații și a uitat de mine. Îmi doresc să readuc totul cum era, să-mi fie fidel, la fel și eu. eram înnebunită după el... la ultima ceartă a spus că de la o vreme nici măcar nu mă mai plăcea și cică era gelos pe prietena lui. Mi-a recunoscut la sfârșit că vorbea cu o fată mult mai frumoasă decât mine pe cameră și cât timp eram în relație cu el, eu nu știam de acea chestie. Îmi doresc să-l fac să fie atras de mine din nou și nu știu cum să fac. Și nu vreau să las nimic în urmă, vreau ceva sfaturi de la unele sau unii în care ați fost în cazuri de genul și ați reușit să vă uniți. Apropo, era o relație de la distanță, și tot l-aș vrea înapoi. De la un timp am rămas fără sentimente, am încercat să iubesc un alt băiat dar mai rău fac, pentru că îl fac să sufere și știu cum este suferință, vă rog să nu mă judecați pentru asta, doar am încercat să uit de fostul, se face aproape un an și încă nu l-am uitat.

Răspuns Câştigător
| CleanHeart a răspuns:

Așa e durerea din dragostea, trece când vrea dar partea bună este că tot o să treacă și o să iubești pe altcineva și totul o sa rămâna doar o amintire neplăcută dar și o lecție frumoasa, știu prin ce treci și trebuie să ai încredere în tine că sentimentele alea nu o sa mai doară intr-o zi.

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Gelozia rezultă din ceea ce eu numesc iubire de obiect. Îl consideri pe celălalt obiect propietate personală. Că dorești să fiți din nou împreună e posibil. Ce este rău este că îl dorești în aceeași postură de obiect al tău. Revine, și tu cu gelozia îl alungi din nou. Așa că nu are rost să faci efortul de a fi din nou împreună, până nu îți schimbi atitudinea.

| Elena990 explică (pentru sadrian46):

Aici are sens ce spui, dar faza este că nu voiam să-l controlez, poate nici nu mi-am dat seama de chestia asta, dar nu asta voiam să fac.

| just4ubr2015 a răspuns:

Uita de el asa cum si el a uitat de tine cauta pe cineva care sa te aprecieze la valoarea ta si vei trece peste sunt sigur ca vei gasi pe cineva care te va face mai fericit ca el

| Elena990 explică (pentru just4ubr2015):

Am încercat să fac asta și nu pot

| just4ubr2015 a răspuns (pentru Elena990):

Inseamna ca problema e la tine trebuie sa te schimbi si incearca sa nu mai fii asa nu e ultimul barbat din lumea asta asa cum nici tu nu esti ultima femeie. de aceea relatiile tin putin din cauza femeilor dar imediat se schimba si nu le convine nimic dar ele nu vor sa se schimbe deloc.

| Elena990 explică (pentru just4ubr2015):

Am încercat sa iubesc pe altcineva, dar mai rău fac, pentru că rănesc și alte persoane. Când eram în relație cu el, eram o grasa care duhnea, urâtă ca dracu eram. După ce am suferit 3 luni de zile, în fiecare noapte, dimineața vomitam apă (nu dramatizes, doar pur și simplu vreau sa ma descarc), mai nimic nu mâncăm, și când ma lua foamea urâtă, mâncăm puțin l, tot timpul aveam nod în gât. După ceva timp mi-am propus sa fac diferite activități, sala de sport după ore, în fiecare sâmbătă la bibliotecă, mai cu produse cosmetice, din 78 de kg am ajuns la 60. Și după iar mi-am amintit de el.

| just4ubr2015 a răspuns (pentru Elena990):

Trebuie sa il uiti si sa iti refaci viata sigur vei intalni pe cineva care te va aprecia mai mult la valoarea ta.

| FilipSorin a răspuns:

Din păcate nu mai ai cum sa il mai ai inapoi, hai in pv, te pot ajuta eu

| Elena990 explică (pentru FilipSorin):

Nusuntoani pe Instagram, ti-am dat follow și nu pot să te contactez

| Zxcv6 a răspuns:

Du-te la o ghicitoare, tamaduitoare, vrajitoare de magie neagră/albă sau roagăte la Dumnezeu cauta pe google rugaciune pentru pace relatie dragoste etc

| Elena990 explică (pentru Zxcv6):

Ești sigur de chestia asta?

| FilipSorin a răspuns (pentru Zxcv6):

Nu recomand ghicitori, vrăjitori din astea, sunt sataniste si este pacat, recomand pe Dumnezeu cum ai spus si tu, El ajuta cel mai mult