Așa e durerea din dragostea, trece când vrea dar partea bună este că tot o să treacă și o să iubești pe altcineva și totul o sa rămâna doar o amintire neplăcută dar și o lecție frumoasa, știu prin ce treci și trebuie să ai încredere în tine că sentimentele alea nu o sa mai doară intr-o zi.
Du-te la o ghicitoare, tamaduitoare, vrajitoare de magie neagră/albă sau roagăte la Dumnezeu cauta pe google rugaciune pentru pace relatie dragoste etc
Nu recomand ghicitori, vrăjitori din astea, sunt sataniste si este pacat, recomand pe Dumnezeu cum ai spus si tu, El ajuta cel mai mult
Gelozia rezultă din ceea ce eu numesc iubire de obiect. Îl consideri pe celălalt obiect propietate personală. Că dorești să fiți din nou împreună e posibil. Ce este rău este că îl dorești în aceeași postură de obiect al tău. Revine, și tu cu gelozia îl alungi din nou. Așa că nu are rost să faci efortul de a fi din nou împreună, până nu îți schimbi atitudinea.
Uita de el asa cum si el a uitat de tine cauta pe cineva care sa te aprecieze la valoarea ta si vei trece peste sunt sigur ca vei gasi pe cineva care te va face mai fericit ca el
Nusuntoani pe Instagram, ti-am dat follow și nu pot să te contactez
Inseamna ca problema e la tine trebuie sa te schimbi si incearca sa nu mai fii asa nu e ultimul barbat din lumea asta asa cum nici tu nu esti ultima femeie. de aceea relatiile tin putin din cauza femeilor dar imediat se schimba si nu le convine nimic dar ele nu vor sa se schimbe deloc.
Am încercat sa iubesc pe altcineva, dar mai rău fac, pentru că rănesc și alte persoane. Când eram în relație cu el, eram o grasa care duhnea, urâtă ca dracu eram. După ce am suferit 3 luni de zile, în fiecare noapte, dimineața vomitam apă (nu dramatizes, doar pur și simplu vreau sa ma descarc), mai nimic nu mâncăm, și când ma lua foamea urâtă, mâncăm puțin l, tot timpul aveam nod în gât. După ceva timp mi-am propus sa fac diferite activități, sala de sport după ore, în fiecare sâmbătă la bibliotecă, mai cu produse cosmetice, din 78 de kg am ajuns la 60. Și după iar mi-am amintit de el.
Trebuie sa il uiti si sa iti refaci viata sigur vei intalni pe cineva care te va aprecia mai mult la valoarea ta.
Mario1996 întreabă: