| Karinna1 a întrebat:

Eu de felul meu nu sunt apropiata de iubitul meu. si cand facem dragoste de cele mai multe ori el ia initiativa. Dupa aceea nu am treaba Cum fac sa fiu mai senzuala cu iubitul meu sa iau eu initiativa cand vreau sa fac dragoste? Cum fac sa il innebunesc? Avand in vedere ca ne cunoastem de 12 ani si de 2 ani suntem impreuna. (cu mici mari pauze happy )

Răspuns Câştigător
| e1xtz a răspuns:

In trecut credeam ca experienta este apanajul calitatii superioare in actul sexual, dar in timp am realizat ca experienta iti da doar o siguranta, carisma si cunoastere.

Senzualitatea, pasiunea, zvacnirea si trairile intense am ajuns la concluzia ca le ai sau nu le ai, deoarece am intalnit d-ra ce abia se apropia de 19 anisori ca varsta, cu o minima experienta sexuala dar cu o 'sete', dorinta de explorare exploziva de o intensitate impresionanta.
In contra-balans am cunoscut si femeia matura, trecuta de 30 de ani, carismatica, sigura pe ea, realizata social-profesional...'experimentata' chipurile, cu diversi parteneri la activ, DAR... fada, searbada si seaca in pat.

Nu cred ca poti sa faci mare lucru, poate faci si parte si din vreo zodie seaca, si senzualitatea, focul arzator, intensitatea emotionala si pasiunea dezlantuita nu sunt pentru tine, oricum nu le-ai putea intelege.

Ai putea eventual sa te prefaci, la mod declarativ un procent mare de femei se spune ca mimeaza placerea si orgasmul.

5 răspunsuri:
| Karinna1 explică:

Sunt berbec. Si cand am facut pauza cu el am mai stat cu un tip si nu am avut probleme adica eu faceam primul pas si nu aveam nici o problema.

| e1xtz a răspuns (pentru Karinna1):

Atunci ai un blocaj emotional cu el...sau nu sunteti compatibili in pat.

| Karinna1 explică:

Asta e problema ca sunten cpatibili. Eu am o problema cu el si in general. Nu suntem foarte dragastosi cand suntem cu prietenii

| KamaSutra a răspuns:

Nu cred că îl mai iubești

| nonameID a răspuns:

Ar fi aiurea sa te prefaci, cum spune e1xtz. Nu ti-ar fi de mare folos nici tie nici lui. EU zic sa fii sincera sa-I spui ce simti. (Cu exceptia cazului in care e un tip violent).