Nu face prostia asta! Pentru ca vei regreta, cu siguranta! Stiu ca nu asculti pe nimeni care iti spune ca ai 14 ani, ca esti mica, pentru ca nici eu nu ascultam.Dar sa stii ca asa e! Nu iti distruge copilaria de acum, si mai ales demnitatea.Mai ales ca nu este o relatie serioasa de 3 ani, 4, 5 ani de zile si chestia asta nu trebuie intrebata.Adica nu trebuie sa il intrebi pe el, ca normal nici un barbat nu refuza, dar atat timp cat te iubeste si nu te considera o fata oarecare nu iti va impune sa faci asta! Bafta si ti-am spus.Nu!
Desi nu e bine sa o faci de la varsta asta. nu-ti poate scoate nimeni asta din cap daca tu te crezi pregatita e treaba ta... Te poti pune peste el in pat, sarutati-va apoi mangaie-i penisul dar nu-i da blugii jos. apoi o sa se simta prea excitat ca sa te refuze, ii dai pant jos si. treci la trebuie . nu conteaza cum stai atata timp cat el se simte bine [si tu ] succes:* si app sa nu dati in altele macar ia un prezervativ la tine sa fi sigura funda?
Totusi ai 14 ani, da esti foarte matura. Daca incepi de pe acum e perfect, la 30 de ani o sa fii super.E bine ca ti-ai gasit vocatia asa repede, altii asteapta ani buni.Educatia isi spune cuvantul, hai la revedere si bafta la p***.
Nu te pune in genunchi.fa-i direct din picioare. zi-i sa vina cu un scau de acasa si sa se urce pe el.sa vezi senzatii tari. " la inaltime" ))) vai de capu vostru
La varsta ei cred ca tot asta faceai. Sugeai **** in loc sa te duci la scoala. Habar n-ai sa scrii si te-ai trezit tu sa critici.ule.
Ce conteaza cum ii faci oralul? Pantalonii jos si.nah` eu nu am facut sex la anii mei si credem sunt destui Din partea mea fa`i oralul cum vrei! Succes!
Ca sa nu ai probleme la intalnirea cu prietenul tau sunt de parere ca mai intai in drum spre el sa mai exersezi sexul orat cu inca 5-6 tipi pentru a nu da gres, experienta e mama invataturii.
Eu nu stiu ce ti-a venit tie sa ii zici ca vrei sa-i faci sex oral, ce crezi ca daca ii sugi **** o sa te iubeasca mai mult. E decizia ta dar atata timp cat ai 14 ani gandeste-te ca poate nu o sa fii cu el pana la adanci batraneti si apoi ce o sa faci o sa le faci la toti sex oral?
Fara suparare dar unii care au raspuns cine se cred acum serios? eu am pus intrebarea ca sa mi se raspunda nu sa ma judece unu si altu? cine va credeti? Dumnezeu ca sa ma judecati?
Lăsați fata sa își facă fanteziile.
Daca asta iți dorești și simți, atunci fa-o nu te oprește nimeni.
Iuhuuuu, e grava problema, cum sa-i faci sex oral eeu n-as face in locu' tau... si la 14 ani pfuaaaaai...
Mereu o sa fii judecata pentru lucruri de genul daca le expui public. Din fata unui calculator fiecare e exemplu de moralitate ( cum la 14 ani sa faci asa ceva? Doamne fereste) Pana la urma e viata ta si faci ce vrei tu, daca asta simti ca trebuie sa faci este perfect sa o faci. Doar sa fi atenta la boli si alte chestii de genul.De regretat nu vad de ce ai regreta ca ai facut sex oral. Nu va fi probabil primul si ultimul pentru ca in ziua de azi nu prea mai exista asa ceva, dar ai doar o viata, daca nu te simti bine acum si faci ce vrei tu, cand naiba o sa mai faci? la 40 de ani? Sper ca daca ai facut-o te-ai descurcat. Eu tot la varsta ta am facut oral prima data si nu a iesit foarte bine Nu prea am stiut cum sa fac ( nici acum nu stiu)
Si eu am o intrebare...intrebarea ta a fost postata pe 17 martie si azi suntem in 22...ai facut-o?
Da.te pui in genunchi ca ultima parashuta, sa sugi zdranga, sa dai cu fruntea de buric, apoi gagicatu sa se mictioneze si sa se ejaculeze in gura ta si totul o sa fie ok...