| Kitty999 a întrebat:

Buna,eu nu am ciclu regulat, si de citeva zile imi curge din vagin o solutie cafenie? ce poate fi?

16 răspunsuri:
| Alinuta2000 a răspuns:

Stai linistita, e normal, mi s-a intamplat si mie in nenumarate randuri. Daca nu iti creaza si alte probleme situatia asta, adica simptome neplacute pe langa durerea menstruala specifica, atunci poti apela la un medicwinking.

| Alinuta2000 a răspuns:

Stai linistita, e ceva normal, si mie mi s-a intamplat in nenumarate randuri, daca nu ai si alte simptome neplacute pe langa durerea specifica perioadei atunci nu ai de ce sa te temi!

Răspuns utilizator avertizat
| kaynn a răspuns:

Mergi ori la ginecologie ori la dermatologie pentru consultatie.

| RetardedRacoons a răspuns:

Ewww ce scorbos :-&

| Demonull a răspuns (pentru RetardedRacoons):

rolling on the floorDe ce ma? uite femeia perfectă, face cafea singură laughingOK pe lângă glumele noastre..mergi la un doctor sa fii tu liniștită.

| Ekcstsy a răspuns:

De la multa cafea? Lmao laughing

| Jony123 a răspuns:

Se mai intampla sa aiba culoarea mai inchisa... Si e oarecum normal, dar daca apar si alte tipuri de dureri si neplaceri intreaba un doctor... Sper ca team ajuat. Vot?

| Flory_2183 a răspuns:

Buna,eu zic sa mergi la ginecolog nu te juca si eu am aceeasi problema si am fost la medic si mi-a dat tratament, e o problema la ovare si poti ramane chiar infertila....mult succeshappy

| onlyagirl a răspuns:

Nu te-ai gandit ca esti racita? de obicei cam asa se intampla.

| Criiistinutsa a răspuns:

Probabil ai racit. Cand racesti asa se mai intampla. ( picioarele goale pe gresia rece, te-ai spalat cu apa rece, ai stat cu fundul pe o piatra rece, etchappy )
Daca ai mancarimi, poate fi o infectie happy.
Sau poate iti vine menstruatia.
Vorbeste cu mama ta! Nu te duce la doctor de capul tauhappy. Ea stie ce trebuie sa faca.
Succes:*!

| DuLciI a răspuns:

Fetito mergi la doctor neaparat ca si prietena mea a avut tot la fel si daca nu s-a dus la timp a avut de pierdut fffffffffff mult te sfatuiesc sa te ducii neaparat ca este viata ta in pericol

| Alice23 a răspuns (pentru DuLciI):

Doamne fereste...tu mai mult o speriwinking...
nu e nimic...e doar o raceala ...am avu-o si eu de curnd, nu mai lua in seama toate ABERATIILE si mai bine vorbeste cu mama ta
succes!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Poate fi o secreţie care "precede" menstruaţia, dar la fel de simplu poate fi cu totul altceva!

Alte simptome care "preced" menstruaţia mai ai, sau acesta ar putea fi singurul?

Cele mai frecvente simptome fizice şi emoţionale :
* migrene şi palpitaţii;
* dureri de spate, dureri musculare, articulare;
* edeme ale mâinilor şi picioarelor;
* urinat frecvent;
* sâni dureroşi şi măriţi;
* greaţă, balonări, constipaţie sau diaree;
* acnee, păr gras sau uscat, ten gras;
* senzaţie de cald sau transpiraţie rece;
* iritabilitate, agresivitate, depresie, anxietate;
* schimbări bruşte ale dispoziţiei, modificări ale libidoului;
* scăderea atenţiei şi a concentrării, tulburări de memorie,...

Pentru mai multe detalii, vezi linkul : http://www.anticonceptionale.ro/......trual.html

Ar mai intra în discuţie ( puţin ) dacă secreţiile sunt urât-mirositoare...

Aceste secreţii maronii-roşietice/cafenii POT fi semnul unei răceli abdominale ( dacă sunt însoţite de dureri în acea zonă abdominală, sau a ovarelor )!

De asemenea, pot fi simptomele unei infecţii, mai ales dacă îşi schimbă culoarea şi mirosul!

E posibil, chiar, să fie o problemă medicală legată de uter, ovare sau trompele uterine ( posibil chist ovarian ) - deci, OBLIGATORIU, trebuie să mergi URGENT (! ) la un consult medical.
Poţi face un consult la o doctoriţă ( pentru a evita jena ), poţi cere o trimitere de la doctoriţa de la cabinetul şcolar ( dacă aveţi ), iar la consult poţi merge şi SINGURĂ ( dar să ai buletinul la tine ), fără să afle părinţii! Nu recomand, dar e posibil...

Dacă dispui de ceva bani, RECOMAND să mergi la un cabinet privat, discreţia e mai mare şi sunt mai amabili cu tine!

Pentru analiza secreţiei respective, e recomandat să nu te speli local ( nici duş ) 1-2 zile înainte. Deci cu o zi înainte NU faci duş/baie şi nu te speli local ( nici cu apă, nici cu alte loţiuni de igienă intimă... ) şi în ziua următoare ( dimineaţa ) te duci la ginecolog! Bine-nţeles, ÎNAINTE îţi faci o PROGRAMARE, ca să şti când te poate consulta! O să-ţi ia ( pe o lamelă ) cultură din secreţia respectivă şi o va analiza, apoi o să-ţi dea tratament!

Deci, urmează sfatul dat şi de-te URGENT la un consult ginecologic, nu lăsa să se agraveze pentru că se poate ajunge la chestii foarte grave ( chiar cancer de col uterin ); iar dacă e infecţie ( pe care o puteai lua chiar şi de la ştrand ), se poate trata uşor!

Sper că aceste explicaţii să te ajute; dacă mai ai alte nelămuriri, nu ezita să mă întrebi şi voi încerca să-ţi răspund cât mai OBIECTIV!

| catalinaioana a răspuns:

Ai in vagin o cafetiera mica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AdSs):

E vai cu tine, porcule!
Hahahahaaa.