| Kinezuu a întrebat:

Eu nu pot sa inteleg de ce in ziua de azi multor fete le place sa fie luate cu vrajeala...sa fie mintite..sa aibe prieteni care isi bate jog de ele.De fiecare data am fost sincer si serios si culmea eu sunt oaia neagra ca si cum eu as fi ca aia.Din pacate vad ca in ziua de azi daca sunt sincer nu sunt apreciat, vad ca le place neseriozitatea sa fie badjocorite ..sa sufere nu pot sa inteleg de ce nu stie sa ma aprecieze si sa imi aprecize sinceritatea si seriozitatea. Credeti ca e rau sa cer o relatie seriosa stabila pe termen lung? Eu nu cred si pe deasupra mai sunt si sincer de la inceput si spun cum sunt eu ca baiat Am 20 de ani si nu arat rau chiar nu inteleg

Răspuns Câştigător
| ingerashmeu a răspuns:

nu te schimba.sunt fete care chiar ar aprecia sinceritatea, seriozitatea ta.si chiar daca nu ti-a iesit cu una, nu fii trist poate ca azi nu ai avut noroc dar maine sigur ai.asa cum se spune ''dupa ploaie vine intotdeauna soare''.P.S sunt fata.

15 răspunsuri:
| Capone93 a răspuns:

Si eu am observat aceasta chestie la multe fete mai nou vor baieti tatuati, cu cerceri cu pircinguri, masini, bani etc.
si foarte rar mai gasesti o fata care sa te aprecieze asa cum esti si pe dinauntru si pe dinafara iar multe fete de 15 ani sau chiar mai mici isi incep viata sexuala straight face in loc sa isi petreaca copilaria parerea mea este ca niciodata nu o sa inteleg o fata totus ar trebui sa cauti o fata care sa iti fie loiala si sa tina la tine cum ti si tu la ea

| Cristiann25 a răspuns:

Pentru fetele din ziua de azi trebuie sa fii un "baiat rau"! Nu ma laud dar eu asa am fost nascut, asa sunt de cand am fost mic cu vrajeala si mereu am avut ce fata mi-am dorit pentru ca stiu sa vorbesc cu ele. Daca esti prea bun cu ele o sa te ia de fraier.O femeie trebuie s-o domini tu, nu sa te aiba ea sub papuc. Daca vrei mai discutam.Succes!

| stronzzo a răspuns:

Stii cum e cu fetele, conteaza prima vedere, daca pari timit in prima zi, pentru ea timid ramai! Toate fetele cauta o relatie serioasa numai ca cu timpul devin nesreioase.Mai bine intrebai :Ce calitati imi tr sa pot avea o relatie cu o fata?, 1 sa fii curat mereu, cat mai elegant, 2 Sa ai ceva bani in buzunar, sa nu dai o impresie de om sara.3 Sa nu o contrazici, ca se supara ca draq astea.4 Sa nu ei si prieteni tai la o intalnire cu ea. 4 Sa nu faci pe timidul, eu zic ca tu esti timid.5 Incearca sa nu te dai mare.6 Nu astepta sarut sau pupaturi de la ia, ca e greu daca astepti, stii cum e daca nu-i convine dao Draq mai sunt si altele laughing.7 O data ce o ai, nu ii da multa importanta ca prinde aripi si zboara laughing ex:nu o suna dupa 5 min dupa ce ai vb cu ea, las-o pe ia sa sune.fi barbat cu femeilelaughing astea sunt fundamentale

| pefelie a răspuns:

Kinezuu, e simplu si tine de educatia primita si ce au vazut acasa la ele.
Dar cum mai toti parintii sunt ocupati sa munceasca pentru copii, nu mai au timp sa se ocupe si de educatia lor (nu ma refer la scoala, ci in viata in general) iar copii nu mai au ce vedea in familie decat ca mama si tata vin la 19:00-20:00 de la munca rupti si dorm pana a doua zi dimineata cand o iau de la capat. Aici se produce ruptura iar fetele in general aspira mai sus si vor sa nu faca si ele ce-au vazut acasa, asa ca pun botu la oricine are si el ceva-n buzunar, ca restul nu mai conteaza. Daca sunt imbracate bine, se plimba, restul pentru ele sunt detalii.
Sfatul meu? Mentineti linia ta si sigur o-sa dai de cineva care sa te merite, mai devreme sau mai tarziu tot vei gasi o persoana bine crescuta!

Succes si incearca si tu, ca nu ai cum sa vezi prin ele sa stii care e buna si care-i stricata. Fa ca o albina care se plimba pana gaseste ce trebuie si nu baga in seama fetele astea de moravuri usoare!

| Raiiiisa a răspuns:

Chiar daca esti asa cum zici tu,cu o fata trebuie sa fii prefacut, sa vezi cu ce ai de-aface, pentru ca altfel ajungi sa fii luat de prost.
Daca o fata vede ca esti sincer cu ea isi i-a lumea in cap si isi permite sa te minta la greu, crezand ca tu esti mai prost ca-i spui tot timpul adevarul.
Nu insemna ca daca unele nu te stiu aprecia, toate sunt la fel.Doar ca dupa cum bine stiam atata fetele cat si baieti,se satura daca le este prea bine.
Trebuie sa vezi prima data cu cine ai de-aface si sa nu dai prea mult "din casa" de la prima intalnire,chiar daca esti tu foarte sincer, fii putin rezervat.
Daca vezi ca fata merita, atunci poti sa te comporti normal.
Fii tare pe pozitii, ca altfel cum ti-am mai spus, ti-o i-au ele in fata si tu ajungi sa fii luat de prost.
Succes pe viitor:*

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau, draga.

Poate ca sunt fete carora sa le placa baietii rai.
Insa motivul pentru care este asa e ca fetele/femeile cauta de fapt baieti/barbati puternici si construiti pe interior, nu needucati, nici obsedati de diverse, ori babe plangaretze.

Ii cauta pe cei care pot sa se bata cu o lume intreaga pentru ele, sa depaseasca jde viitoare greutati.
Adica, care sa le ofere in viitor siguranta unei familii stabile.

Este o lege a naturii, si nu pricep cum dreaqu de voi baietii/barbatii nu o intelegeti si va tot vaicariti.

Nu apar parasutele cu tot felul de vise in cap.

Iti spuneam doar ce criteriu ( GENETIC) de alegere a partenerilor are o fata/femeie normala.

Te-am tzucat. si cred ca daca vrei sa fii eligibil, mai bine ai grija de tine, pe la interior.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te înțelegi pe tine, în primul rând, aici este problema.
Pa, pa.

| madalinamadu a răspuns:

Nu toate fetele sunt asa cum le-ai descris tu, mai exista si fete care apreciaza sinceritatea partenerilor.Probabil tu nu ai gasit persoana potrivita. Succes happy

| Ofiintă a răspuns:

Acele fete nu trebuie luate in serios, pentru confortul tau trebuie sa-ti gaseti o fata care sa te aprecieze pentru ceea ce esti nu prentru ceea ce vrei sa fii!

| Zenithf a răspuns:

Vezi ca te uiti in directia gresita. Mai este o fata, pe care ai ratat-o.
Fetele astea de care vorbesti tu, sunt si ele la fel ca si prietenii pe care si-i aleg. Nu vor decat aventura, si de asta au si parte.
Dar ai trecut mai devreme pe langa fata aia care a intrat in biblioteca, nu ai vazut-o? S-ar fi uitat si ea la tine cu alti ochi, daca o bagai un pic in seama.
Da, sunt si genul asta de fete, care vor ceva mai de lunga durata, care cauta sa-si faca un viitor si invata pentru examene, merg la cursuri si colocvii, nu la baruri.
Da' ce sa-ti fac eu, daca tu te uiti dupa "vedete"?

| EnvyU a răspuns (pentru Zenithf):

laughing si ce crezi ca fac dupa cursuri si examene?big grin baruri si distractie.

| Jeremy1 a răspuns:

Dupa mine sunt moarte fetele pe care le ignor si ma comport urat cu ele laughing si cele la care tin si ma comport cat mai frumos cu ele nu sunt multumite.

| PuffyPuffulete a răspuns:

Sincera sa fiu sinceritatea doare uneori...dar dintr-o relatie nu trebuie sa lipseasca. Eu sunt genul de fata care apreciaza si fizicul dar si personalitatea..nu stiu daca sunt multe fete ca mine dar..sincera sa fiu unor fete le cam place viata traita ''periculos'' multor fete le place dar unora nu... sper ca te am ajutat :-)

| Keith a răspuns:

Sunt mai multe motive pentru care aceste fete fac asa ceva si anume:Unele fete sunt materialiste si nu le intereseaza sufletul baiatului,altele vor sa stea cu bad boys pentru ca le place sa se laude la prietene ca au langa ele baietii de bani gata,cu valoare si frumosi(sa le faca in necaz cica,o prostie dupa parerea mea,dar eu iti povestesc din proprie experienta,pentru ca din pacate am multe prietene de genul asta,si oricat le-am explicat eu ca nu e bine ce fac,degeaba), altele fac asta pentru ca asa au vazut si in familia lor, sau pur si simplu provin din familii dezbinate, altele fac asta dupa influenta anturajului s.a.m.d. Sfatul meu pentru tine este urmatorul:Nu te mai increde si nu mai pune asa usor suflet in cineva fara sa ajungi sa o cunosti mai bine sa stii ce ii poate capul, in ziua de astazi cu greu mai poti avea incredere in cineva.Dar mai cauta pentru ca vei gasi pana la urma pe cineva special pentru sufletul tau.Bafta! P.S. Sunt fata!

| caterinasmile a răspuns:

Scumpul meu iti inteleg suferinta dar nu e chiar asa cum crezi tu.
Sunt fete care sunt innebunite dupa baieti rai dar nu pentru ca le place neaparat comportamentul lor ci pentru ca s'au indragostit prosteste si sunt naive si nu isi dau seama de cea ce fac.
Imi place sa cred ca de cele mai multe ori fetele dupa o perioada de timp in care au ales numai baieti rai, needucati, isi revin cu picioarele pe pamant si sunt mai atente in alegerea lor.
Si sa fim seriosi nici baietii nu sunt mai prejos. Sincer nu mi se pare normal faptul ca se pune mult prea mult accent pe sex decat pe iubire, sentimente. Poate pana cand ajung si ei sa se indragosteasca. Atunci vor stii sa aprecieze, poate, o fata.
Cred ca totul e pana gasesti o persoana potrivita tie si tu ei.
Succes!:*