Eu cred ca nute vede ca pe o prietena, in timpce ti-a spus problemele lui personale.
Te vede ca pe o potentiala iubita, dar si amica daca nu vrei sa ii fi iubita. Baietii au un alt mod de a privii o relatie cu o fata. Fetele daca isi spun chestiile personale baietilor, nu dau sansa unei relatii de dragoste, dar baietii cu cat sunt mai apropiati de o fata cu atat vor sa fie mai mult cu ea. So if u like him show him that and be toghether for 1-2-3 years then split up cause thats what we do form a couple then brake up and suffer
I don't think so Dar ceea ce nu am spus in ''intrebarea'' mea este ca daca eu nu incepeam o discutie cu el (pe facebook) el nu prea zicea nimic -_- Iar prietenele mele cred ca este urat...normal ca eu cred ca e pefect dar daca as fii su el impreuna majoritatea colegilor lui (fostii mei colegi) ar face misto si chiar asta nu vreau Iar sa fin impreuna ''in secret'' nu pot sa ii cer (dar nici nu ar fi placut pentru mine sa ma tot ascund) :'(
Deci esti la varsta in care esti definita de parerile din jur, te afecteaza parerile din jur, iti place sa fi in comunitate...sa spun asa, adica in rand cu lumea. Atunci iti sugerez sa nu te dai la el si sa gasesti pe cineva placut amicilor tai. Daca chiar iti place de el si vrei sa fiti impreuna atunci nu vad de ce te-ar opri mistourile unor pusti.
HappynewCenusa întreabă: