| bymhyt a întrebat:

Bună, eu și iubita mea suntem impreună de peste un an si eu totul bine, ieri i-a zis cineva iubitei mele că prima dragote niciodată nu ține și ne-am intristat puțin și eu m-am si pus pe gânduri că la noi e prima dragoste și pentru mine si pentru ea, un sfat o părere să fie adevărată chestia asta?

5 răspunsuri:
| Ka0ru a răspuns:

Nu e adevarata mereu treaba asta, depinde de la persoana la persoana. Se zice asa pentru ca in general prima relatie a la o varsta frageda si e de incercare, nimeni nu e experimentat si apar certuri copilaresti etc. Dar sunt si cazuri de oameni care au ramas cu primul lor partener toata viata si au fost fericiti. Important e sa fiti mereu foarte comunicativi si daca va certati sa nu va certati unul cu altul, ci legat de un subiect. Adica incercati sa luptati sa rezolvati ceva, nu sa deveniti inamici. Incercati sa va stabiliti niste limite de bun simt (daca e vreunul gelos, de ce e gelos, cum il faci sa aiba incredere etc) si neaparat aveti mereu rabdare unul cu celalalt. La nervi luati un pic de timp sa va calmati si vorbiti linistiti dupa. Cadeti de comun acord ca daca apare o cearta sa puteti intrerupe ca sa va calmati sa nu spuneti ceva la nervi.

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde nuami de voi, daca va iubiti sincer si adevarat si vreti sa fiti impreuna pe veci, veti putea fi impreuna pe veci. Cunsoc cupluri care au fost iubiti din liceu, s-au casatorit, au copii si uite ca imbatranesc frumos, unul lana altul.

Nu-i o regula, ca prim dragoste de copii nu-i totdeauna sincera si atunci se rupe usor, dar nu vad de ce te-ai apuca de urlat acum pentru ce a spus o proasta... dovediti-va voua ca nu-i adevarat, daca intr-adevar va iubiti atat de mult.

| Goete a răspuns:

E foarte puternica dragostea voastradaca cuvintele arubcate de "cineva" pe care l-a amarat viata va afecteaza atat de mult.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Depinde doar de voi. Eu am o relație cu iubitul de aproape 4 ani și eu sunt prima, el e primul in tot. Deci doar de voi depinde

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Depinde doar de voi sa fie prima si ultima dragoste happy

Nu mai luati in seama toti idiotii. Daca ei schimba relatiile ca pe sosete, normal ca la ei nu tine.