Bună. Eu zic că mai bine te-ai duce cu el la un doctor veterinar. Mai mult de 50 de lei nu cred că te costă! Sper să se facă bine!
Buna! Eu una nu cred ca ai ramas insarcinata, din ceea ce povestesti. Faptul ca v-ati "jucat" si nu a existat o ejaculare in vagin (ai grija, chiar daca nu ejaculeaza inauntru, sa nu ai sperma pe maini si din greseala sa o introduci in vagin) este bine pentru tine. Daca ultima oara cand ati facut-o ati folosit prezervativ, sansele sunt mici. Deci, de o posibila sarcina nu cred ca este vorba. Starea ta de rau, de voma, e posibil sa se datoreze unei alte cauze. Poate o intoxicatie cum zici tu(poate ai mancat ceva si nu ti-a priit sau ai mancat poate prea mult si ti-ai aglomerat ficatul) sau o infectie. Daca starile tale continua, ar fi bine sa mergi la doctorul de familie si sa-ti dea un tratament ceva. De cateva zile este si foarte cald, poate si din cauza caldurii, cine stie...
Multumesc mult! m-ai facut sa ma simt mai bine! Cred ca e vorba de o intoxicatie pentru ca ma doare stomacul, parca tremura , scuze, dar asa simt... multumesc inca o data!
Deci insarcinata nu ai cum sa fii. Este posibil sa fie alta problema. Eu spun sa mai astepti putin si daca te simti tot rau mai bine du-te la doctor.
Ma bucur ca te-am putut ajuta! Oricand cu placere... Daca nu-ti revii, cel mai bine ar fi sa mergi la un doctor, ai grija si la ce mananci si bea multe ceaiuri si apa. Numai bine!