| Piticatha a întrebat:

Eu si prietenul meu facem 5 luni de cand suntem impreuna.Chestia ii ca facem exact pe 25 decembrie si nu stiu ce cadou sa ii iau. Va rog o sugestie! Cel mai bun raspuns primeste funda

6 răspunsuri:
| contαbαndonαt a răspuns:

Cati ani aveti? conteaza si asta, sa nu mai mentionez de situatia financiara de care dispui.
Pai, conteaza si ce-i face placere dansului. Uite, daca-ti permiti ii poti lua un ceas de mana rolex yacht master 2013.Pretul nu ti-l mai scriu, ingrozeste-te si singura cautand modelul pe net.

| MihaitaAlex22 a răspuns:

Cumpara-i orice, daca tine la tine isi va da seama ca gestul conteaza nu valoarea obiectului.

| katy27k a răspuns:

Simplu, sexul e intodeanuna cel mai bun raspuns..Imbraca-te frumos si spune-i ca in seara aia nu ai de gand sa-i spui nu indiferent ce ar cere fi sigura il vei face cel mai fericit.Dar trebuie sa-ti faci curaj si sa fii pregatita de orice.Cine stie ce iti va cere Succes!

| emily76emily a răspuns:

Poti sa imprimi pe o perna o poza cu voi 2

| CipryCuSueg a răspuns (pentru katy27k):

LOL omule dupa 5 luni deja sa treaca la sex?
Daca ei inca sunt minori laughing?
Sper ca ai spus asta la caterinca

| katy27k a răspuns (pentru CipryCuSueg):

Frate sunt 5 luni tie ti se pare putin? si de unde stii tu ca nu au facut-o deja? si daca nu a u facut-o e si mai bine e un cadou care-l va tine minte muult timp mai ales daca imi asculta sfatul si ii zice da la orice dorinta hai recunoaste pana si tie ti-ar placea asa ceva mai ales daca nu ati facut-o inca e perfect