| OneLifeOneLove a întrebat:

Fetele, de ce cand sarutati un baiat inchideti ochii?
Fundiilove struck

Răspuns Câştigător
| adina_8849 a răspuns:

Eu zic ca atunci cand inchizi ochii simti profunzimea sarutului, te lasi purtat de val si arati ca ai incredere in persoana de langa tine.

16 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Prefer sa fiu sarutata decat sa preiau eu initiativawhistling

| Ana a răspuns:

Eu nu inchid ochii big grin

| Rares20funde a răspuns:

Pentru asi poate face limba treabawinking

| oAnna a răspuns:

big grin pentru a putea visa in acelasi timp

| ladybug11 a răspuns:

thinking poate pentru ca te izolezi de restul lumi( nu'i mai vezi) si creezi o realitate aparent izolata_ o intimitate _ cu pers cu care te saruti. :d

| lovem3 a răspuns:

Pentru ca altfel te simti e mult mai placut mai romantic sa ai ochii inchisi.simti sarutul altfel parca te cuprinde asa cu totul mai ales daca este vorba despre un sarut luunngg french:Xlove struck. se spune ca daca inchide ochii cand te saruta sau saruti iubesti persoana respectivalove struck

| pitikaaa a răspuns:

Dabig grin
E mult mai romantic cu ochii inchisi:d

| Ella123 a răspuns:

Da...asa mi se pare mai romantic happy

| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a răspuns:

Inchipuieti tu daca si tie ti-e deschis ochii si si lui, cum ar fi? Ar fi ciudat sa te uiti in ochii lui si el in a ta in timp ce isi baga llimba in gura ta happy. Cred ca ai inteles de ce se inchide ochi big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine e o chestie ciudata.cateodata asa iti vine.
eu nu prea am acest obicei. dar iubi meu da.mai e o chestie care stiu ca zice:,, cine saruta cu ochii inchisi acela se gandeste la altceva"-bine, dupa parerea mea o prostie, eu nu inchid ochii mereu, dar nu inseamna ca ma gandesc la altceva.chestia asta cu inchisul ochilor nu stiu cred ca e mai mult un instinct ceva, cateodata se intampla, cateodata nu.sunt curioasa de niste raspunsuri de la baieti happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu sunt fata... dar poate unele fete tin ochi inchisi findca nu le place ce vad in fata ochilor atunci cand saruta acea pers...

| Jawsz a răspuns:

Eu zic ca atunci cand inchizi ochii simti profunzimea sarutului, te lasi purtat de val si arati ca ai incredere in persoana de langa tine.

| username0unic a răspuns:

Depinde eu vad cand ma saruta o fata inchide ochi big grin mereu verific big grin...

FundiTsA?love struck

| DyaDya a răspuns:

Iti vine automat sa inkizi oki laughing crede-ma >:d< dar oricum e ceva foarte frumooooooooooooooos o sa fie de la sine kiss

| IuLiUtzA_6596 a răspuns:

De placere.

| nicole86 a răspuns:

Pentru ca este mai placut ...sau sa nu te sperii de persoana care o saruti big grinlaughing)