| simonabalan24 a întrebat:

Bună fetele, tocmai ce am făcut un test de sarcină clear blue ultrasensibil ce poate fi făcut cu 6 zile înainte de menstruație și mi-a ieșit pozitiv, linia ce=i drept nu este chiar așa de vizibilă ca cealaltă dar totuși se vede, vreau sa știu dacă ați avut probleme cu aceste teste

7 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Bună. Ești însărcinată. Linia apare asa fiindcă în corpul tău hcg-ul nu este foarte crescut încă. Mai fa un test după câteva zile

| simonabalan24 explică (pentru annonimaaaa555):

Da o sa fac doar ca eram în dubii fiind test clear blue am auzit și de pozitiv fals de cele mai multe ori la aceste teste

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru simonabalan24):

Cunosc multe persoane care au folosit clear blue si era totul ok. Ia un test sure check. Cred ca sunt cele mai bune.
Si felicitări pentru sarcină dacă este ce ai vruthappy

Eu îmi doresc de aici și nerăbdarea să aflu până la un control problema este ca azi am făcut doua teste și ambele după câteva minute bune sa văzut a doua linie la cele 3 sau 5 minute de așteptarea rezultatului depinde de test nu se vedea ca fiind pozitiv

Stai ca nu înțeleg. Careva a ieșit negativ? Ai luat ce am zis eu? Plus dacă mergi la ginecolog afli mai repede și mai sigur dacă ești sau nu

Scuze dacă m-am exprimat greșit spuneam ca eu am făcut doua teste unul de la clear blue și unul de la barza și la ambele nu a apărut linia din primele minute sa văzut după ceva timp de asta sunt în dubii dacă sunt sau nu dar bineînțeles ca o sa fac un control să mă lămuresc

Un rezultat cincret apare după 5 minute. După 20 de minute nu se mai citește. Dacă a fost pozitiv în primele 5-10 minute, ești însărcinată. Dacă linia nu e foarte clara poate fiindcă ești la inceput de sarcina si nivelul de hcg nu e încă foarte mare