Bună fetițo!
Da ce-ți pasă ție?
Nu, majoritatea preferă drogați, afemeiați și bețivi.
Sper că te-am lămurit.
Labă...pardon, seară plăcută.
Rea mai esti mai, nu poti trece peste o simpla greseala? esti perfectia in persoana? rau asa, foarte rau
Nu e o simpla greseala. "esti perfectia in persoana?"-Cred ca voiai sa spui "perfectiunea".. Aaa si nu sunt rea
, cum aveti voi prieteni cand corectati pe oricine la fiecare cuvant. cred ca ii opriti in mijlocul conversatiei numai sa ii corecatati sa va simtiti voi bine, rau asa
"cred ca ii opriti in mijlocul conversatiei numai sa ii corecatati sa va simtiti voi bine"-Mno, nu e vina mea ca sunt la filologie si ca imi place sa vorbesc/scriu corect romana.
Nu e "rau" asa ceva, dar e rau sa faci pe altul sa se simta prost numai ca tu sa te simti bine. vad ca nu iti dai seama de unele chestii
Hmmm..Nu stiam ca daca spui unui om ca greseste d.p.d.v gramatical il faci sa se simta prost.Nu asta e intentia mea." vad ca nu iti dai seama de unele chestii"-Probabil. Mai am multe de invatat.
Dar acum serios. E foarte trist cand cineva intreaba "Va atrage baietii.".
Oamenii fara vicii sunt cei mai plictisitori indivizi. Iar atunci cand mai sunt si prostalai agramati cu siguranta nu frang prea multe inimi. Dar nu iti face griji, banii continua sa fie cea mai importanta calitate.
Cel mai bine explicat! Sa nu mai zic cat de plictisitori pot fi cei obsedati de trait sanatos, nu poti iesi cu ei la un suc/cafea/pizza/excursii ca,, nu e santos".
Asculta la mine. Ma atrag baietii care se exprima corect. Pune pana pe un abecedar ca ne faci tara de ras...
Acum fara suparare, impresia lasata era de,, analfabet,,. Nu ai scapat nimic, ai pus de la tine un,, e,,.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: