| Nyc18 a întrebat:

Buna fetele! Va atrage baietii fara vicii?

17 răspunsuri:
| Deeyuuuuu a răspuns:

Pe mine una sincer DA!

| Doub a răspuns:

"Va atrage baietii"-*poker face* Mno, pe mine ma ATRAG baietii inteligenti.

| Nyc18 explică:

Am scapat un a si am facut impresie de analfabetic. scuze happy

| TPUuser199 a răspuns:

Asculta la mine. Ma atrag baietii care se exprima corect. Pune pana pe un abecedar ca ne faci tara de ras... sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Rea mai esti mai, nu poti trece peste o simpla greseala? esti perfectia in persoana? rau asa, foarte rau

| LoveSleep a răspuns:

Bună fetițo!
Da ce-ți pasă ție?
Nu, majoritatea preferă drogați, afemeiați și bețivi.
Sper că te-am lămurit.
Labă...pardon, seară plăcută.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Nyc18):

Acum fara suparare, impresia lasata era de,, analfabet,,. Nu ai scapat nimic, ai pus de la tine un,, e,,.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e o simpla greseala. "esti perfectia in persoana?"-Cred ca voiai sa spui "perfectiunea".laughing. Aaa si nu sunt reasmug

anonim_4396

laughing, cum aveti voi prieteni cand corectati pe oricine la fiecare cuvant. cred ca ii opriti in mijlocul conversatiei numai sa ii corecatati sa va simtiti voi bine, rau asa laughing

"cred ca ii opriti in mijlocul conversatiei numai sa ii corecatati sa va simtiti voi bine"-Mno, nu e vina mea ca sunt la filologiesmugsmug si ca imi place sa vorbesc/scriu corect romana.

anonim_4396

Nu e "rau" asa ceva, dar e rau sa faci pe altul sa se simta prost numai ca tu sa te simti bine. vad ca nu iti dai seama de unele chestii

Hmmm..Nu stiam ca daca spui unui om ca greseste d.p.d.v gramatical il faci sa se simta prost.Nu asta e intentia mea." vad ca nu iti dai seama de unele chestii"-Probabil. Mai am multe de invatatbig grin.

Dar acum serios. E foarte trist cand cineva intreaba "Va atrage baietii.".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma atrage camilele cu vicii. Eu merge cu ele in desert. Eu iubeste la ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii fara vicii sunt cei mai plictisitori indivizi. Iar atunci cand mai sunt si prostalai agramati cu siguranta nu frang prea multe inimi. Dar nu iti face griji, banii continua sa fie cea mai importanta calitate.

| mont a răspuns (pentru anonim_4396):

Cel mai bine explicat! Sa nu mai zic cat de plictisitori pot fi cei obsedati de trait sanatos, nu poti iesi cu ei la un suc/cafea/pizza/excursii ca,, nu e santos".

| Ghknn a răspuns:

Ce îți pasă ție?