| YQANA a întrebat:

Buna fetelor. Am o prietena f buna pe nume Ana si are un frate pe nume Petru. Mie imi plc de fartele ei si ea l-a intrebat ce parere are despre mine iar el a spus ca`s de treaba si arat bine happy/ Sutn mai timida si diseara ma intalnesc cu el ce sa ii spun sad Cum sa il fac sa ma sarute.Mie teama ca el nu prea vrea sa fie cu mien dar cu toate ca Ana prietena mea este coinvinsa ca va vrea! dar ce sa vorbesc cu el! sad. Dau funda ajutati`ma sad

Răspuns Câştigător
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Nu-ti fie teama, daca esti timida nu ajungi nicaieri.
Fii indrazneata, vorbeste cu el, vezi si tu ce ii place.
Vorbeste despre muzica, filme, emisiuni, carti etc. - gasesti multe subiecte de discutie.
Si la partea cu sarutul - e de ajuns sa te uiti in ochii lui si sa te apropii de el, isi va da seama ce vrei si... gata, esti fericita.
Daca esti timida mergi cu el intr-un loc unde sa fiti doar voi, nu cu toti prietenii acolo.
Fii cat mai curajoasa, o sa pierzi cu timiditatea asta, crede-mawinking.
Bafta!

5 răspunsuri:
| τττ a răspuns:

Nu trebuie sa fi timida, cu asta nu rezolvi nimic. Vorbeste cu el deschis si fa-te simpatica in fata lui.De exemplu, daca lui ii place o trupa care tu nu o suporti prefa-te ca iti place si tie.Sau copiaza-i diferite ticuri,o sa te faci placuta in fata lui (de exemplu,daca el face tot timpul cu ochiul,imita-l,doar putin!). Subiecte de vorba sunt gramada, deci aveti despre ce discuta(filme, muzica, scoala, formatii etc.)! La partea cu sarutul...pur si simplu apropia-te de el un pic si uita-te in ochii lui.Isi va da seama ca vrei sa-l saruti, iar el va actiona. Daca nu, ia-l de gat si incearca tu sa-l saruti, dar delicat.
Te rog, dupa ce vi, da-mi un mesaj privat ca sa imi spui cum a decurs intalnirea! Succes!

| EUBMV89 a răspuns:

Mai intai trebuie sa te apropii un pic de el si dupa aceea vine si sarutul. Daca ai fi mentionat ce varste aveti mi-ar fi fost mai usor sa iti dau un sfat.

| YQANA explică:

Am 15 ani happyscuze ca am uitat sa mentionez! SynSkellington Ms sper sa mearga ce mi-ai spus thubatting eyelashes

| DieHexe a răspuns:

Pacat ca nu ai zis ce varste aveti :d eu zic sa mai astepti putin. sa vedeti cum merg lucrurile. :d aventual iesiti in oras. si cand sunteti mai multi jucati ceva gen adv si prov [ stii la ce prov ma refer laughing] sau delta x. sper ca te-am ajutat happy

| ubbbabiby a răspuns:

Spune toate cuvintele care-ti vin in minte!