| FcRb1923Madalin a întrebat:

Buna fetelor, am si eu o intrebare
De ce atunci cand un baiat vrea sa va scoata undeva, sau va invita undeva spuneti imediat ca aveti iubit? chiar daca tipul e OK si sunteti libere ca pasarile cerului... laughing)
in 50% din cazuri ( poate si mai mult) am observat chestia asta phbbbbt
cum as putea sa trec peste cand o tipa imi baga replica respectiva? va rog..detalii din culise big hug dau funda puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Pai daca nu vrea sa cedeze din prima gaseste orice alta scuza ca sa il faca pe baiat sa insiste.Chestia asta cu,, am iubit, nu pot" taie din prima posibilitatea unei intalniri si transmite indirect un mesaj ca sa nu mai insisti pe tema asta.

Ca test nu are de ce sa spuna asta, poate doar asa sa se distreze si sa vada cu ce fel de tip are de a face... unul cat de cat serios nu s-ar duce la o fata care are pe altul.

76 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

laughing vai draga da ce modest esti laughing

| FcRb1923Madalin explică (pentru anonim_4396):

laughing cand vreau laughing
oricum e bine ca in ziua de azi sa iesi in evidenta sa stii
dc sa stai o viata in treaga in umbra si sa mori fara sa stie lumea ca ai existat? i-a zi, e bine asa?
nu e bine sa fii modest
nu recomand la nimeni asta big grin

| Betty18 a răspuns:

Optiuni: prea fitoase, prea timide, nu-i place fata ta! big grin

| AdelinaC a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

In general spunem ca avem iubit atunci cand nu vrem sa iesim cu un baiat si asta este o modalitate ca el sa nu mai insiste.Al motiv ar putea fi ca simtim cand un baiat vrea mai mult decat o amicitie si daca noi nu vrem acelasi lucru ca si el cu replica asta scapam de el intr-un mod politicos. Daca o fata iti spune ca are iubit si de fapt nu are ar putea inseamna mai direct ca,, te plac, dar ca amic, ca iubit vreau pe altcineva"

| FcRb1923Madalin explică (pentru Betty18):

laughing) TARE asta "nu-i place fata ta" laughing
timide nu cred
fitoase nu cu mine
atunci care-i problema?
ca am o mufa placuta laughing

anonim_4396

Poti sa fi modest si sa te stie jumate din populatia planetei... tongue. Dar in ziua de azi cu facebook`u si mess`u nu prea ai sanse sa mori in ubra fara sa te cunoasca nimeni. Dar da...e bine sa fi m-ai indraznet.

| FcRb1923Madalin explică (pentru AdelinaC):

Foarte tare thinking dar poate fi si o modalitate de a nu ceda din prima? adica sa-l vada daca o vrea cu adevarat?

| FcRb1923Madalin explică (pentru anonim_4396):

Pai vezi... app cati ani ai? ca ti-am trimis si msj, dar probabil nu l-ai vazut laughing sunt curios big grin

| FcRb1923Madalin explică (pentru AdelinaC):

Inteleg mersi de raspunsuri >big grin

anonim_4396

Ce curios esti...traiesti mai bine daca afli? tongue Am 13 straight face. Nu te mira -.-

NOname
| NOname a răspuns:

De cele mai multe ori este un fel de "nu ești genul meu"/"nu sunt interesată", dar mai politicos, cât să nu-ți rănească sentimentele și să nu-ți lase impresia că e ceva în neregulă cu tine.

Funcționează (uneori) și în cazul celor exagerat de insistenți (când, evident, nu este cazul), care nu reușesc nicicum să accepte un refuz și au impresia că te joci cu ei, spunându-le că nu te simți atrasă de ei absolut deloc, nici acum, nici...never.

Unei fete uneori pur și simplu îi este mai simplu să spună că se află deja într-o relație (de cele mai multe ori, deși poate nu pare, așa și este), ca să fie lăsată în pace.
Deși...mai sunt și excepții.

| FcRb1923Madalin explică (pentru NOname):

Interesant mersi >big grin

NOname
| NOname a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

Nu știu dacă mai urma ceva după acel emoticon, dar...cu plăcere.

| Roxaanaaa a răspuns:

Probabil ca unele fete nu stiu cum sa reactioneze si bag acesta replica ca si scuza. Daca chiar iti place tipa te informezi pe cine are ca iubit, Poate ca ea minte si nu are..depinde de orice caz!

| FcRb1923Madalin explică (pentru Roxaanaaa):

Pai cateodata nu stie nimeni daca are sau nu. straight face

| Roxaanaaa a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

Cateodata nu stie..cum ai facut azi cica:"vrei sa fii iubita mea m-am indragostit de tine" si nici macar nu ma cunosti.laughing. Daca vrei sa stii dac ao fata are prieten ii iei cumva telefonul si te uiti la mesaje sau apeluri in lista iti dai seama atunciwinking

Sa stii ca i=am luat telefonul tipei de care vb acum... am povestit printr-un comment situatia in care am trecut, dar la asta nu m-am gandit waiting
oricum... excelenta ideea big hug multumesc

Cu placere.Asta fac si eu de obiceiwinking

De curiozitate... ai mai mult de 16 ani? laughing

Nu..am 15 anihee hee laughing

thinking, si de unde esti?

Este important?hee hee

Deloc smug eram curios si eu big grin

Suceava.happy tu?

Bucuresti... observam eu la tine asa o tenta de modoveanca :X

| Roxaanaaa a răspuns (pentru Roxaanaaa):

Nu sunt moldoveanca laughing Si cum adica "am o tenta de moldoveanca"?laughing

Cum adica nu esti? daca zici ca esti din Suceava? laughing stai linistita draga ca e de bine, imi plac moldovencele la nebunie :X
nu stiu dc dar mi-ai inspirat u asa mie ca esti din zona respectiva big grin

Pai in Suceava noi suntem bucovineni!happy Cum adica? eu arat ca o moldoveanca?thinking

Tot in zona aia sunteti big grin
nu am de unde sa stiu eu cum arati laughing

Normal ca stii laughing acum 2 zile mi-ai raspuns la intrebarea de pe profilul meu si ai spus ca-s frumoasahee hee Ce repede uiti! laughing