| FcRb1923Madalin a întrebat:

Buna fetelor, am si eu o intrebare
De ce atunci cand un baiat vrea sa va scoata undeva, sau va invita undeva spuneti imediat ca aveti iubit? chiar daca tipul e OK si sunteti libere ca pasarile cerului... laughing)
in 50% din cazuri ( poate si mai mult) am observat chestia asta phbbbbt
cum as putea sa trec peste cand o tipa imi baga replica respectiva? va rog..detalii din culise big hug dau funda puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Pai daca nu vrea sa cedeze din prima gaseste orice alta scuza ca sa il faca pe baiat sa insiste.Chestia asta cu,, am iubit, nu pot" taie din prima posibilitatea unei intalniri si transmite indirect un mesaj ca sa nu mai insisti pe tema asta.

Ca test nu are de ce sa spuna asta, poate doar asa sa se distreze si sa vada cu ce fel de tip are de a face... unul cat de cat serios nu s-ar duce la o fata care are pe altul.

76 răspunsuri:
| FcRb1923Madalin explică (pentru Roxaanaaa):

Da corect laughing am mintea scurta big grin numai mintea smug

| jrockfreak a răspuns:

La faza cu fetele sunt mai tupeiste decat cu baietii uneori e pentru ca anumitor fete nu le place sa astepte ca baiatul sa faca primul pas asa ca iau ele initiativa sau sunt fete sigure pe ele si cand le place un baiat il abordeaza direct sau sunt sub deviza "Incercarea moarte n-are" happy

| FcRb1923Madalin explică (pentru jrockfreak):

Bun asta am inteles
dar intrebarea mea era alta big grin

| jrockfreak a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

Stiubatting eyelashes dar am vazut anumite comentarii pe alaturi cum ca fetele sunt mai tupeiste decat baietii mai nou. Vroiam doar sa ii luminez big grin

Aha... oricum eu stiam pentru ca mi s-a intampla si nu o singura data laughing am antecedente

App, la faza aia cu fitzele...am o prietena care a zis (scuze de cacofonie) ca cu baietii trebuie sa bagi fite ca lor asa le plac, ca asa raman baietii morti dupa tine... e adevarat? thinking

Hopa! Dar asa cautat esti tu printre fete? Si ia zi, cum ti se par fetele de genul?batting eyelashes

Te bombardez cu intrebari worried eh, iarta-mi curiozitatea de a afla "detalii din culise".

Am si eu o intrebare : prietena asta a ta cati iubiti a avut? laughing a stat cineva cu ea? laughing
e cea mai mare prostie posibila, daca faci asa risti sa iti iei si bataie laughing

Cum mi se par? perverse laughing ma folosesc si cand nu mai au nevoie de mine ma arunca la cos ca pe o coaja de samanta laughing

Stai linistita big grin mai bine imi dai un add pe mess daca vrei sa vb mai multe si in timp real laughing
ca aici pana se actualizeaza raspunsurile imi creste barba
uite aici id : madalin_van24 big grin

| elenapacos99 a răspuns:

Majoritatea facem asta pentru ca nu ne place de baiatu respectiv, ori ne place de aaltcineva ori chiar avem pe cinrva, ori asteptam pe altcineva.

| FcRb1923Madalin explică (pentru elenapacos99):

Pai si daca tipul e ok? dc nu ii dati o sansa totusi? adica nu zic sa fie brad pitt
dar zic asa daca e ok?

| elenapacos99 a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

Pai daca zicem nu inseamna ca nu ne place de baiatu respectiv. poate placem pe altcineva

| FcRb1923Madalin explică (pentru elenapacos99):

Pai si in cazul in care sunteti singure e aceeasi situatie...
am vazut chestia asta peste tot straight face