| BoGdAneluL17 a întrebat:

Buna fetelor, am si eu o intrebare pentru voi. Orgasmul clitoridian cam cat tine? Ma refer la fetele care au avut acest tip de orgasm,cat a tinut la voi si se obtine numai prin masturbare si sex oral? Astept raspunsuri serioase, nu tot felul de glume si nu mai stiu ce.Multumesc!

5 răspunsuri:
| sebi1dinei a răspuns:

Spre surprinderea ta, vb foarte serios orgasmul la fete tine 20 de secunde in timp ce la baieti doar 6...

Răspuns utilizator avertizat
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu o să aflii de pe TPU, astea sint intrebări indiscrete, dacă ai prietenă intreabă o pe ea, deoarece fiecare fată este diferită, si nu te va ajuta cu nimic să stii că pe una o tine 5, 10, 30 min, si pe alta 5, 6 secunde.

| tenutza a răspuns:

Cateva secunde, desi fiecare e diferit. poate di obtinut si prin sex normal.

| relian a răspuns:

Vrei sa stii cit tine orgasmul sau dupa cit timp ajungi la orgasm? Vad ca ai spus ca stii cit tine, ca urmare eu cred ca asta doresti sa stii dupa cit timp ajungi la orgasm daca esti stimulata clitoridian.Asta depinde de la femeie la femeie, dar in mai toate cazurile dureaza ceva minute bune.Chiar si cele cu experienta au nevoie de timp pentru a ajunge la orgasm asa.Si ce am observant o alta chestie e cu cit inaintezi in virsta cu atit ai nevoie de mai mult timp sa ajungi la orgasm prin stimulare clitoridiana.Chiar daca ti se face sex oral tot iti ia 5-10 min, sau chiar si mai mult sa ajungi la orgasm.Si in cazul baietilor daca li se face sex oral vor ajunge la orgasm mai tirziu decit daca ar face sex sa zic normal.De ce nu stiu dar ce mai conteaza.Insa cu timpul vei observa tu singura multe chestii legate de sex.Altceva ce sa mai spun bafta si spor la treaba, sex oral, sau ce faci tu acolo.

Întrebări similare