| Euofata77 a întrebat:

Bună
Fetelor/băieți sunt împreună cu iubitul meu de 3 luni până acum vreo 3 săptămâni era totul bine și frumos ne înțelegeam foarte bine eram de acord ambii in orice eram fericiți/fericită apoi brusc s-a schimbat totul am devenit indiferenți unul cu celălalt si totuși doare, la început eu eram aia distanțată dar treptat am început să mă atașez de el… când se întoarce de la muncă nu mă bagă în seamă apoi când ii explic spune că ambii suntem orgolioși și ce face unul face și celălalt, într-adevăr așa este… dar dacă el face sta nu am decât să fac și eu la fel … de vreo săptămâna nu ne înțelegem mai deloc… recunosc și eu sunt orgolioasă și alteori indiferentă dar i-am spus odată sa rezolvăm asta iar el a spus că dar ce vrei doar nu credeai că până la 50 de ani vom sta mereu îmbrățișați… efectiv nuștiu ce să mai zic eu m-am gândit că ar fi cel mai bine să renunț… cine a mai trecut prin asta îmi poate da un sfat?

Vă mulțumesc tuturor!????

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E clar ca ati transformat relatia intr-una toxica.

Daca nu reusiti sa va intelegeti, mergeti la un psihoterapeut pe probleme de cupluri. Vedeti daca reusiti sa rezolvati ceva asa.
Mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html

Dar daca nu rezolvati nimic, mai bine mergeti fiecare pe drumul lui. Nu are sens sa te consumi intr-o relatie toxica, unde nu oferi si nu primesti iubire.

| mihai69 a răspuns:

La așa un răspuns... Nu cred că merită să mai pierzi vremea.
Chiar dacă doare.