Din punct de vedere medical, ti se va pune diagnosticul de infertilitate doar in cazul in care nici dupa 12 luni de incercari nu va exista/nu se va instala sarcina dorita. Pentru a intelege acest lucru trebuie stiut faptul ca statistic o sarcina nu se realizeaza chiar atat de usor precum se pare ca o considera majoritatea femeilor. Perioada de asteptare poate varia foarte mult dupa cum urmeaza : ""•După 3 luni de încercări, 30% din femei rămân însărcinate;
•După 6 luni de încercări, 50% – 60% din femei rămân însărcinate;
•După 9 luni de încercări, 60% – 70% din femei rămân însărcinate;
•După 12 luni, 80% – 90% din femei rămân însărcinate;
•După 24 luni, 95% din femei rămân însărcinate.
Daca dupa 12 luni nu se realizeaza o sarcina va fi cazul sa va prezentati impreuna cu sotul la o clinica specializata in determinarea si tratarea infertilitatii din cuplu. Multa sanatate!
Sunt multe cupluri care trec prin asa ceva. Este o problema, nu e nimic rau in asta, asa ca n-ai de ce sa te sperii.
Recent am auzit despre un produs farmaceutic bun pentru a stimula" procesul". Si din cate am auzit de la cunostinte care l-au incercat, e de efect si rapid
Uite iti las aici link-ul de unde poti sa-l achizitionezi:
https://www.catena.ro/cuplu-si-sex/infertilitate/profecund-x-30-caps
Si aici link-ul cu informatii despre produs:
www.mameinformate.ro/produs-32.php
Sper ca te-am ajutat. Bafta. Va tin pumnii. :*
Păi mergeți la un medic și discutați cu el, vă poate da un diagnostic și vreo metodă ceva, depinde care e problema, etc.
beausingurlamasamea întreabă: