Femeile valoreaza ceea ce aud, iar barbatii ceea ce vad. De aceea femeile poarta machiaje, si barbatii mint.
În momentele acelea suntem sinceri hormonul bate neuronul și spunem ce gândim
Si atunci în care momente sunteți sinceri dacă nici măcar un act intim nu e cazul? Dacă beți un șpriț și ascultați ceva adevărat?
Depinde, dar de obicei spune adevarul, chiar te iubeste foarte mult si ca esti unica sa alegere, temporar sau permanent, eu tind sa cred ca temporar, pana la urma, ce barbat ar spune ca isi uraste femeia cu care se culca corect?
Pare ciudat și cumva aiurea, dar e adevărat că în timpul sexului îmi vine să spun niste lucruri care pot părea doar vorbe intensificate de focul pasiunii ca să zic așa. Dar chiar le simt, nu le inventez. Pentru restul nu știu. Eu sunt sincer.
E simplu: dacă și fără sex spune aceleași lucruri, atunci poți să-l crezi.
Pe noi ne mai ia focul și vorbim când o facem, dar nu mereu din suflet, din excitație
Uite ca ma bag in discutia barbatilor!
In acele momente sangele pompeaza in alte parti ale corpului, asa ca ramane prea putin in creier pentru a face stratageme
Tind sa cred ca in acele momente e sincer.
Tu ca femeie ar trebui sa-ti asculti intuitia, iti va spune tot ceea ce ai nevoie sa stii.
PS: sexul de împăcare nu "mic".
Stefan23k23 întreabă:
sufletdeing3r întreabă: