Chiar daca sunt baiat, iti pot raspunde la intrebare
Daca l-ai lipi in interior, atunci iti mai protejezi chilotii, sau protejezi exteriorul chilotului? Concluzia: tamponul se pune in interiorul chilotului, iar aripioarele se lipesc pe afara!
Si nu are de ce sa iti fie rusine de parintii tai; mergi si te lamureste la mama ta, intreab-o despre orice; ea iti va raspunde intotdeauna; Daca iti este rusine, gandeste-te ca te-a vazut dezbracata de la nastere si daca tu crezi ca menstruatia e ceva rusinos, eu te contrazic, spunandu-ti ca e ceva firesc (total fiziologic)! Sper ca ai inteles cum lipesti absorbantul! Pa pa!
In interior
Pe spate au lipici, daca pot spune asa, si se lipeste de chiloti.Intreab'o pe mama ta, iti va spune mai multe.
In interior logic iar aripioarele se lipesc de partea exterioara.Sau mai bine intreab`o pe mama ta
bafta
Se lipeste in interior.ar trebui sa o intrebi pe mama ta...:)
uite aici un site unde poti citi/intreba despre menstruatie :) :
http://www.noifetele.ro/main/home.php
nu trebuie sa iti fie „„teama". discuta cu o prietena, matusa, sau verisoara in care sa ai inceredere.
Il lipesti in interiorul chilotului si lipesti aripioarele pe dinafara. Sper ca te.am ajutat.Si nu te teme...ca nu se intampla nimic. fundita?
Buna dyana7.in primul rand despre ce vb tu nu se numeste tampon se numeste absorbant.[in fine ]aceste se lipeste in interiorul chilotului dar cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu mama ta despre acest subiect sau cu o persoana in care ai incredere
nu prea ma pricep ca na.nu folosesc...dar cred ca pe interior.eu zic sa pui 2 sa fii sigura.
Păi logic că le lipeşti în interior iar la exterior lipeşti nişte aripioare care au lipici pe ele.
Tamponul se lipeste in interiorul chilotelului deoarece el acolo absoarbe mai bine acel lichid si nu ai deloc probleme. crede-ma! Bafta sper ca te-am ajuatat!
!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: