Se poate presupune ca pur si simplu a intervenit rutina si drept urmare s-a plictisit de tine. Sau mai stii, curiozitatea bat-o vina.
După cum pui problema aici, se pare că şi-a dat seama în sfârşit că doar te-ai folosit de ea şi s-a decis să caute pe unul care să şi țină la ea.
Aici ai atins o problemă profundă. Ca un cuplu să supraviețuiască este nevoie de ceva mai mult decât de cum i-am dat-o. Se mai numește nepotrivire de caracter. Doi prieteni ai mei, au suferit divorțuri din cauza asta, și nu au reușit să afle niciodată ce a lipsit.
Eu am o teorie, care nu este numai a mea. Deciziile nu le luăm numai cu creierul ci cu tot corpul. toate părțile corpului trebuie să conlucreze ca să poată rămâne în viață. Ca viața să poată continua, cele două corpuri ale celor implicați într-o relație, trebuie să fie, să lucreze în armonie unele cu altele nu numai la nivelul creierului, a deciziilor cerebrale conștiente și inconștiente, ci la nivelul tuturor celulelor, organelor. Astfel celule și organe vitale trebuie să fie într-o armonie care depășește puterea de înțelegere cerebrală. Astfel, și foliculii din ovare și ovulele decid, după criterii numai de ele știute.
Degeaba le întrebi, că nu o să îți spună, de ce un bărbat le este simpatic și îl acceptă, și pe altul nu.
Probabil nu a fost multumita de prestatia ta sexuala. A vrut sa vada cum este sa faci sex si cu altul.