| invatamceedragostea28 a întrebat:

Buna!
fostul meu iubit e in clasa cu mine, de cv timp nu ma lasa in pace...cand stau in pauza la usa imi trage usa si eu tip la el si el incepe sa rada, in ore se uita la mine si dupa aia imi zambest
cand ies la tabla sauma cheama profesoru sa ii arat caietu se uita la mine cum merg si la tabla se uita fix la mine
el sta cu o banca in fata mea si e o colega care sta in drept cu el si tot ii ia ceasul si o musca de mana
colega aia ii buna la mate si e cam grasuta
si intr0o zi un coleg mi-a dat cu palma la fund si eu am fugit dupa el si fostul mi-a dat si el cu palma pana acu nu a facut asa ceva
ore ma ma place sau oare dc face gesturile astea
fundita

8 răspunsuri:
| hhhapciuuu a răspuns:

Te vrea inapoi, nu a trecut peste..., daca te enerveaza, spune-i dirigintei! nu lasa baietii sa-si bata joc de tine!

| Ðσℓℓɴιηנα a răspuns:

Eu zic sa faci misto de el. Suna cam rautacios, dar totusi... Adica nu stiu, poate l-a pus cineva sa faca misto de tine cu toate chestiile alea, mai putin relatia. Mai exista exemplare de astea.
Sau baga-te in joculetele lui, poate ca totusi nu e caterincabatting eyelashes

| invatamceedragostea28 explică (pentru Ðσℓℓɴιηנα):

Pai eu nu cred ca la pus nimeni pentru ca, cand vede ca se da cineva la mine stii cum intra in clasa
mai ceva ca profa de matelaughing
si mie imi vine sa rad dar pe o parte mie si mila de el dar merita lasa sa mai fiarba
cum as putea sa-l fac mai tare gelos in afara sa ma pup cu un coleg care ii prietenul lui cel mai bunlaughing

| InstinctKDZ a răspuns:

Pai daca te tot tachineaza e sigur ca inca te place.Acum tu ai doua optiuni ori sa te impaci cu el ori sa ii spui sa te lase odata in pace si ca numai vrei nimic de la el.Succes!

| Ðσℓℓɴιηנα a răspuns (pentru invatamceedragostea28):

Sa te dai al prietenul lui cel mai bun laughing)? Aa da sau cupleaza-te cu unul din prietenii lui devil Crede-ma ca va fi gelos, doar ca va incerca sa te faca si pe tine geloasa laughing

| invatamceedragostea28 explică (pentru Ðσℓℓɴιηנα):

In afara de astea doua obtiuni nu ailaughing?
te roglaughing

| alexandra932323 a răspuns:

Sunteti clasa a 2a?

| Ðσℓℓɴιηנα a răspuns (pentru invatamceedragostea28):

Mai am, doar ca sa ma gandesc mai binerolling on the floor