| heroforyou a întrebat:

Fostul meu iubit nu a fost loial si nu cred ca m-a iubit avand in vedere ca in paralel vorbea cu altele. Eu am suferit si am inceput sa il ignor total dorind sa-l uit(desi tot mai aveam tot felul de iluzii cretine).de cand ne-am despartit ma mai suna si imi trimite mesaje la care nu raspund, inclusiv a sunat de pe un alt nr de telefon la care am raspuns ca nu stiam ca e el, ca sa-mi spuna ca ii e dor de mine si etc. Astazi e ziua lui si nu stiu daca sa ii spun la multi ani, sa il ignor in continuare? O sa creada ca ii port ranchiuna, dar eu vreau sa-l uit, sa ii spun lma ca asa e politicos si sa ii dau satifactie? Voi ce pareri aveti? nu stiu ce sa fac

9 răspunsuri:
| UsernameFemale a răspuns:

Buna! happy

Ei bine daca ati ramas prieteni poti sa o faci...chiar nu conteaza.
Atata timp cat vrei sa il uiti definitiv si sa nu mai aveti niciun fel de contact, atunci puneti intrebarea singura: Ce rost are? Oficial este o persoana necunoscuta. Nu e de parca te duci pe strada si spui "La multi ani" oamenilor straini.
Te-a inselat, ei bine treci mai departe. Realizeaza ca in lume sunt multi barbati si femei dornice de un nou partener de viata, indiferent de varsta. Un barbat/femeie care insala are asta in sange, foarte greu se poate redresa.

Succes! Sper din tot sufletul sa treci peste linistita si sa realizezi ca dragostea trece prin stomac tongue

| MateiT a răspuns:

Daca tu esti sigura ca nu ii porti ranchiuna atunci nu trebuie sa te simti prost daca el crede asta. El va vedea adevarul daca va vrea sa-l vada. Daca va alege sa fie slab si sa dea vina pe tine ca nu ai fi capabila sa il ierti atunci el nu are decat sa faca asta.
Intrebare este: vrei sa ii spui la multi ani azi? sau te-ai simti mai bine daca nu i-ai spune? vrei sa ii spui doar ca sa nu creada el ca ii porti ranchiuna? sau vrei sa te respecti?
SI fie vorba intre noi, daca te-a inselat sau nu a fost loial atunci... cam ai ceva motive sa ii porti ranchiuna. Nu te razbuna sau nimic de genu, dar sa porti oleaca de ranchiuna nu e o tragedie. ZIc si eu... fresh perspective : )
Succes

| heroforyou explică (pentru UsernameFemale):

Iarta-ma, dar din prima parte a mesajul tau inteleg ca pot sa ii spun la multi ani daca am ramas prieteni, chiar nu conteaza, dupa care inteleg ca sa nu ii spun la multi ani, ce rost are daca tot vreau sa il uit definitiv, pe urma primesc un sfat ca dragostea trece prin stomac..Multuu pentru raspuns, dar tot nu m-a ajutat sa inclin balanta in vreun fel

| UsernameFemale a răspuns (pentru heroforyou):

Ok. Incerc sa exemplific mesajul...este si tarziu si ma doare capul. Imi cer scuze!laughing

Am vrut sa iti spun in prima parte a mesajului ca DACA mai AI de gand sa tii legatura cu el poti sa o faci, poti sa ii spui lma.

In a 2a parte ti-am spus ca DACA NU mai ai de gand sa tii legatura cu el, atunci NU o mai face deoarece sunteti niste necunoscuti! Iar tu nu vorbesti RANDOM cu strainii de pe strada.

A 3a parte cand ti am spus ca dragoatea trece prin stomac incercam sa iti dau un sfat prietenesc ce exprima faptul ca viata este scurta, iar tu nu ar trebui sa iti bati capul cu "hai ca ma iubeste, hai ca il iert chiar daca m-a inselat, hai ca parca se mai poate". Nu! Poti gasi barbati speciali si in alta parte. Adica partea a 3a era strict parerea mea.

Sper ca ai inteles si imi cer scuze pentru confuzie.

| heroforyou explică (pentru UsernameFemale):

Aw..wow..Nu ma asteptam sa mai raspunzi la ora aceasta, multumesc tare mult, este totul clar apreciez, nu as vrea sa mai tin legatura, spunea cineva, acolo unde exista sentimente tradate, nu mai e loc de politete..Cred ca stiu ce am de facut, seara frumoasa!

| heroforyou explică (pentru MateiT):

Mi-a placut foarte mult cum ai pus problema..Intr-o maniera destul de matura. Iar raspunsul de cele mai multe ori il gasim in noi insine, ..respect, seara buna!

| MateiT a răspuns (pentru heroforyou):

Sunt convins ca stii ce ai de facut. Deci fa ce ai de facut dara sa mai eziti atat
Ce sa-i faci, asa e cu sagetatorii de obicei, eu mi-am invatat lectia

| sofisis a răspuns:

Pai...e putin stupida situatia. Tu nu vezi?
Odata spui ca il ignori total, apoi te intrebi daca sa ii spui la multi ani... Daca ai ales sa il ignori si sa il inlaturi din viata ta, o faci indiferent de vremea de afara, de ziua din an sau de ocazie.
E foarte aiurea sa ii blochezi accesul la tine mereu dar de ziua lui te trezesti sa ii scrii "la multi ani"....Nu. Chiar nu.

| Emilian65 a răspuns:

Frumos, din partea ta, ar fi sa-i dai un telefon si sa-i spui La multi ani.