| Larysa690 a întrebat:

Fostul meu prieten mi-a spus ca nu mă iubește și in timp ca a fost cu mine se culca si cu altele.Am avut o relatie de lunga durata, eu l-am iubit foarte mult dar el si-a batut joc de mine.Nu mai pot, vreau să mă răzbun pe el pentru tot ce mi-a facutcrying
Ce as putea sa fac sa ma razbun pe el?

15 răspunsuri:
| MrFireFighter a răspuns:

Razbunarea este arma p*******i. Treci peste, exista multi alti baieti care o sa te iubeasca asa cum meriti. Nu-ti bate capul cu parazitii societatii. Luv yu

| mihai69 a răspuns:

Să îl ștergi din memoria ta, iar dacă îl vezi pe stradă să te porți ca și cum locul ocupat de el ar fi perfect vid.
E răzbunarea perfectă.

| CosminCD a răspuns:

Ignorarea este cea mai mare rezbunare. Nu te razbuna prin alte metode. Nu e ste bine si nu te alegi cu nimic. Pur si simplu ai avut o experienta trista din care ai avut multe de invatat. Uita de el, de tot si vezi-ti mai departe de viata. Iti doresc succes!

| Emilian65 a răspuns:

Multumeste-i pentru anuntul facut si spune-i ca iti vei gasi un alt baiat care sa te iubeasca mai mult.

| Blueberry8 a răspuns:

Cati ani ai?! Ce, este ultimul barbat de pe pamant? Cu ce sa te razbuni si pentru ce?!

| ywar a răspuns:

Razbunarea arata ca nu esti cu nimic mai buna ca el. Durerea celui care a pierdut ceva ce nu mai are si a avut candva tot este poate cea mai mare pedeapsa.
Cand te razbuni inseamna ca iti pasa. Iertarea este un medicament. Rugaciunea este un medicament. Eu m-as ruga pentru el ca Dumnezeu sa-i lumineze mintea sa nu mai faca ce face. Intr-o zi va fi in aceeasi situatie ca tine pentru ca roata se intoarce.

| Rux04 a răspuns:

Bună. Te sfătuiesc să-l lași în plata Domnului și să-l blochezi peste tot. Știu că este greu dar nu rezolvi nimic dacă te răzbuni. Iar dacă va veni la tine vreodată să-și ceară iertare să nu-l ierți. Așa ceva nu se iartă. El de fapt a stat cu tine tot doar pentru sex, nu și-a dorit o relație și așa va face și cu celelalte.

| Larysa690 explică (pentru Blueberry8):

Pentru că m-a chinuit foarte mult

| Blueberry8 a răspuns (pentru Larysa690):

Lasa-l! Ce rost mai are? Iesi,plimba-te,distreaza-te. Apropo ca un mic sfat,sa nu te razbuni gen sa stai cu altii,sau cu prieteni de-ai lui sau sa intretii relatii sexuale cu baieti doar sa te razbuni pe el! Nu stiu cati ani ai,dar sa stii ca Dumnezeu stie cand si ce e bine pentru noi, deci clar el nu a fost pentru tine. Daca esti mica, ai timp de baieti happy, mai tarziu cand o sa te gandesti o sa realizezi, mai daca nu se intampla asa, asa asa cu ala si cu ala si cu ala, acum nu aveam acest baiat minunat langa mine.Toate se intampla cu un sens happy

| Freya1 a răspuns:

Nu te mai ajuta cu nimic acum răzbunarea. Singurul mod prin care poţi să îi faci în ciuda e să îţi continui viaţa în linişte cu alegeri bune pe viitor şi ignorandul.

| Plato a răspuns:

Normal, asa-ti trebuie daca la 15 ani te desfranezi cu straini. Te-a trezit viata, in stilul ei caracteristic, bursc si fara mila. Ei bine, e momentul sa inveti o lectie de viata, sper ca o vezi, ca nu treci pur si simplu prin experienta asta fara sa iti dai seama de nimic.
Daca erai o fata normala si cuminte, nu ajungeai aici. Cam asta e viata de usuratica, de femeie fara demnitate, de curva. Iti place? Ma indoiesc. Poate iti revii cu ocazia asta, si le spui si celorlalte sa nu repete greselile tale.

| Adry05 a răspuns:

Să vadă că nu mai înseamnă nimic pentru tine, mai ales știind cât îl iubeai, și să te vadă fericită fră el

| Andreeush a răspuns:

Lasă-l în pace.
Nu rezolvi nimic dacă te răzbuni.

| RAY a răspuns:

Culcate cu cel mai bun prieten a lui

| Ager1977 a răspuns:

Vezi.ti de viata ta ..continuă și gata! Nu mai boci ca prostuța ...asa se intampla cand nu ai capul pe umeri!