Hey, ar trebui sa mergi mai departe in relatie poate baiatul chair tine la tine si daca continui sa-l respingi sa-ar putea sa il pierzi fara sa vrei. Asteapta sa vezi cum va decurge relatia cand el este plecat, nu ai de ce sa-l respingi daca iti plac atat de multe lucruri la el acordai incredere pana la proba contrarie. In privinta acestei frici ar trebui sa o lasi la o parte, daca nu incerci nu si de unde sa stii, iar mai tarziu de va bantui intrebrea "Ce ar fi fost daca". Baiatul acesta poate vede in tine ceea ce tu nu vezi, te poate iubii chair pentru lucrurile pe care tu le consideri defecte.
213134 de întrebări nu își pot găsi sens într-un singur răspuns. Dar ca să nu zici că sunt trist, fă ce-ți spune creierul, și nu inima. Inima e proastă de-a binelea, în cazul oricui.
Aşa este! Dar totusi. Am 20 de ani, până la vârsta asta puteam să am 30 de bărbaţi şi să am destulă experienţă în legătura cu bărbaţii,dar întotdeauna am fost mai calculată, mai retrasă, mai ciudată zic eu pentru secolul asta. De asta îmi este frică acum, e pentru a doua oară când simt ce simt pentru cineva, prima oară am fost minţită pentru că i-am oferit libertate şi încredere prea multă.Mi-am jurat atunci că o sa-mi bat joc şi eu de băieţi cum fac şi ei. După o relaţie de doi ani jumătate în care am fost minţită, trădată, iubită şi toate cele am avut o perioadă în care m-am documentat despre "bărbat" şi am reuşit să înţeleg că la fel ca şi femeile şi ei sunt diferiţi şi fiecare îşi exprimă furia-dragostea-tristeţea-fericirea-afecţiunea în moduri diferite.Atunci am decis să las femeia rea din mine sa plece şi să revin la sentimente mai bune, am stat două luni cu cineva crezând că e diferit şi îl pot iubii, am ţinut la el, nu vedeam pe nimeni altcineva, însă şi el m-a minţit.Chiar dacă a regretat apoi, din moment ce m-a minţit pe faţă aşa, pentru mine a devenit egal cu zero.Am pus punct atunci şi am ignorat toţi bărbaţii care îmi dădeau semne că vor ceva cu mine. Iar apoi a apărut tipul ăsta care e foarte special şi între creierul si inima mea se duce o bătaie acum ) "-Daca e la fel?!; - Dar daca nu este?!; -Daca vrea sa te duca in pat?; -Dar daca vrea sa aiba o relatie serioasa cu tine?!; Daca... " ahhh! Femeile astea! mersi inca odata de raspuns, nu stiu cat de coerent am scris eu aici sau mai sus, dar apreciez ca mi-ai raspuns la intrebare!
Daca ne-am trai viata dupa "daca", in doua saptamani populatia pamantului ar disparea. Inevitabilul nu il poti evita, indiferent de cate milioane de intrebari iti pui tu.
E amuzant cum faci comparatia intre iubirea bunicilor si cea a cuplurilor de azi. Esti calator in timp? Pentru ca e gresit sa compari lucruri despre care doar ai auzit cu lucruri concrete.
Iubirea adevarata, sincera, nevinovata, si ce-ai mai vazut tu in desene animate si telenovele, poate exista doar intre mama si copil sau doi oameni autisti. Intre oameni normali nu se prea creeaza legaturi atat de pure pentru ca oamenii nu sunt, la randul lor, indeajuns de puri.
Hai sa-ti spun ceva! Si eu sunt frumos, cuminte etc. Asta nu am spus-o eu, ci cei din jurul meu.
Unii barbati nu vor o femeie care arata neaparat 90 60 90 si nici una 'buna rau'.
Caracterul unei persoane e cea mai mare unealta de atractie. El nu s-a indragostit de tatele tale sau de fundul tau, ci de personalitatea ta, de caracterul tau, de tine!
Deci nu prea ai de ce sa-ti faci griji