Daca nu te simti pregatita, nu o face! O sa te tot preseze, pentru ca de obicei chiar functioneaza, poate chiar o sa incerce sa te ademneasca prin diferite metode, gen "hai sa-ti fac masaj" si alte chestii, ca sa te excite si apoi sa profite de tine Eu iti sugerez ca daca insista in continuare, chiar dupa ce i-ai explicat, sa te desparti de el. Nu merite sa iti bati joc de un moment unic in viata, baieti o sa tot vina, si vei gasi la un moment dat unul care sa astepte pana vei fi pregatita, nu te stresa. Fii doar precatuta cu el. Daca te iubeste o sa te astepte cat ai tu nevoie!
Simplu, spui ca nu vrei inca, iar el, baiat istet, va spune ca te astepta pana cand te vei hotara. Povesti, iar tu vei ceda.
Daca te iubeste, te va astepta...acum mai depinde si de el, cat va rezista sa stea dupa tine;
nu fi fraiera, sa pici asa usor; fa ce simti; apoi vei regreta
Cand va intalniti, ii spui clar si intr-un mod delicat ca nu te simti pregatita pentru pasul asta imeeens! Spune-i exact cum ne-ai spus si noua: esti prea micuta pentru a-ti incepe viata sexuala si consideri ca, pentru pasul acesta, e nevoie sa mai treaca ceva timp.
Oricat de greu i-ar fi sa se abtina, daca are sentimente sincere pentru tine si isi doreste o relatie serioasa, stabila, va intelege si-ti va respecta decizia, asteptandu-te!
Ai uitat sa spui varsta. Spune-i ca aveti o traditie in familie pentru varsta de 19 ani. pe care nu o poti incalca ca ai ghinion in viata. Daca e priceput la argumente trimite-l la plimbare.
Buna! Nu trebuie sa faci un lucru atat de important fiind presata de cineva, daca nu simti asta nu o fa decat sa regreti mai incolo. E o decizie importanta si trebuie sa tii cont si de varsta pe care o ai. Un baiat daca te iubeste cu adevarat nu o sa te preseze in nici un mod. Trebuie sa vorbesti deschis cu el si sa ii spui ce ne-ai zis si noua, ca esti prea mica si ca nu esti pregatita si daca nu te va intelege inseamna ca nu ii pasa cu adevarat. Sfatul meu e sa te gandesti bine si sa ai grija de tine! Nu fa ceva ce poti regreta mai tarziu, gandeste-te bine! :*
Eu nu prea cred ca te iubeste Daca te-ar iubi, nu ar trebui sa iti ceara chestia asta, asta vine de la sine. Daca nu esti pregatita, nu o fa, o sa regreti mult dupa. Bafta :*