Pai ai ceva dovezi? Cred ca ar trebui sa ti schimbi optica. Ma refer ofera-i lui incredere totala si cand ai dovezi solide acuza l. Cred ca vei continua asa se va indeparta de tine. Daca nu esti sigura de relatie lasa l.
De cand e nevoit sa iti demonstreze tie ceva? Pe bune acum, e cea mai mare tampenie asta "Daca ma iubesti, demonstreaza-mi".Nu-ti convine ceva, pa si la revedere.Dar nu te-apuci sa conditionezi pe cineva.
Da' cine ești tu în fond și la urma urmei ca să-i pui tu ordine în lucrurile lui private (conturi de FB, mail etc.)?!?
Fii fericită că nu te-a lăsat cu ochii-n soare în secunda 2!
Pfuai, ce v-a tâmpit fațabucii ăsta, frate...
Cand acuzi pe cineva trebuie sa ai argumente. Fara acestea ceea ce zici nu are valore.Cand tu afirmi ca iubitul tau te-a inselat, poti dovedi concret asta? Probabil a intervenit gelozia in cazul tau si un simplu "salut" l-ai interpretat cam asa "imi place de tine".
Nu trebuie sa ii impui nimic "nu mai vorbi cu x, nu fa aia, sterge-o pe x etc"; lasa-l pe el sa ia deciziile acestea, din proprie initiativa!
De parca daca ii da block pe facebook nu se pot intalni sau nu pot vorbi prin alte metode. daca tu crezi ca te inseala iar el neaga asta... ceva nu e bine.ori esti tu prea geloasa si iti faci filme ori minte el! Conteaza si ce fel de relatie aveti. daca el e sigur ca nu a facut...pai ar trebui sa lucrezi putin la incredere! e prima data cand se intampla asta? Sau a mai facut?
Eee da si el era destept sa recunoasca intai iti trebuiesc dovezi ca sa afirmi lucrul asta, si doi analizeaza mai atent ori chiar nu are nimic de impartit cu x sau te inseala ...chestia este ca nu cred ca iti va recunoaste daca e asa
Andrei91922722 întreabă: