Poate e vorba de obisnuinta. Poate din convorbirile voastre a ramas cu o alta impresie si cand te-a vazut a trebuit sa se recalibreze. Poate considera ca arati prea bine pentru el, poate el se considera mai gras si cand te-a vazut pe tine e posibil sa fi crezut ca daca arati asa, iti vei gasi pe unul mai in forma. Doar el stie motivele pentru care a reactionat asa.
Eu zic sa ai putina rabdare cu el, toata lumea se grabeste sa alerge la urmatorul partener, nimeni nu mai pare dispus sa depuna un minimum de efort pentru a face o relatie sa mearga. Oamenii sunt creaturi complicate si e greu sa gasesti compatibilitate 100% fara efort cum ne invata social media acum. O relatie functionala e acea relatie in care ambii parteneri fac eforturi si recalibrari pentru a creea impreuna un tot armonios. Desigur nu vorbim despre a te schimba cu totul ca om si a-ti schimba principiile, nu spun ca oricare doi oameni random pot ajunge sa formeze o relatie de succes daca sunt dispusi sa munceasca. Dar compatiblitatea 100% e un mit si o scuza sa nu cresti ca om.
Cauta-ti altul!
Sunt gramezi de baieti disponibili, care ar trebui sa te placa asa cum esti, dar fara "online" ca acolo este pierdere inutila de timp.
Cred ca trebuie sa mai gasesti punctul si virgula si sa mai faci uz de ele. Tont mai este daca s-a mirat ca esti miniona si nu s-a mirat de cum scrii.
Iar ca raspuns la intrebarea ta, nu i-a placut cum arati, poate nu ii plac minionele. Nu inseamna ca nu esti draguta, dar nu esti pentru el. Si eu am avut parte de multe respingeri cand eram adolescenta pe baza acelorasi criterii (am exact aceleasi dimensiuni). Don't worry, be happy! Cauta-l pe acela care te iubeste, te respecta si te sustine atunci cand este langa tine fizic, nu pe online.
Nu prea am timp liber asa ca am scris le graba îmi cer scuze mulțumesc pentru răspuns apreciez
Eu am avut experienta opusa, ca la prima intalnire ea sa fie dezamagita ca sunt mai scund decat ea, s-a vazut in ochii ei. Eu nu am nici acum un complex ca ea sau orice alta fata ar fi mai inalta sau mai scunda. Si pana la urma, la 1.58 esti foarte ok. Cred ca nici el nu te displace, doar ca in mintea lui era o cu totul alta persoana, asa cum prietena de care iti spuneam se astepta sa fiu maiinalt ( desi avea toate datele mele pe site-ul unde ne-am cunoscut).
Poate ca modelul creat in mintea lui ( vezi efectul lui Oedip si Electra) in mod inconstient a fost intr-un contrast prea mare fata de ce a vazut in acele momente. Dar adevarata dragoste nu e dupa impulsuri din subcontient ( fluturasii din stomac tin maxim 2 ani), ci in functiede ratiune - iar aici e ceva complex: realizarea existentei sau nu a "chimiei", manifestarea anumitor complexe, traume cu care ne-am format, aprecierea personalitatii celuialt etc.
Nu ai de ce sa fii suparata ca s-a xprimat fara sa-si dea seama ori prea sincer, ori gresit si ai inteles tu altceva. Ma gandesc sa nu fiu dorinta lui de a te proteja. Atentie, nu neaparat ca se astepta la altceva, ci pentru ca a observat altceva deosebit la tine ( sa zicem faptul cat de usor i-ai citit starea de spirit: " wow, asta mi-a patruns asa adancin ganduri?") Sunt unele lucruri care pot da peste cap o persoana, asa ca nu te mira ca se manifesta cum se manifesta.
Mai poate fi si orgoliul din partea lui, atat ca nu ii raspunzi, cat si ca nu poate fi el genul care face pasul inapoi, sa raneasca o fata. Mai poate fi cum am spus mai sus, ceva din copilaria lui care i-a afectat gandirea emotionala, iar acum e tipul de salvator, aparator, orice-ar fi. Mai degraba aici mi-as face griji, sa nu confunde dragostea cu o obligatie morala si fara sa isi ea seama, se minte si pe el ca e indragostit.
Si daca e cu adevarat indragostit? I-ai spus ce te-a daranjat? S-ar puteai sa ai surprize!
Mulțumesc mult ești wow foarte frumos gândești? eu I am zis ca m-a deranjat a zis el nu nu spun de aia ești wow ca femeie ești exact ce îmi doresc ca și comportament dar mi-a spus ca sunt cea mai frumoasa dintre toate fostele lui și sunt ca le am văzut doar ca el a zis cumva wow în poze și pe web păreai mai mare deși el știa dimensiunile.și eu ma tot gândeam ca oare a rămas dezamăgit înțelegi, dar cum ai spus tu după mi-a zis ca nu a avut femei decât peste 70 de kg și oarecum 45 nu știa cum arata de aia a rămas surprins dar cum spui tu mi-a zis ca el asa se simte barbat lângă mine ca ma poate proteja ma poate lua în brate el a avut femei gen barbatoase mari și dezvoltate mai mari ca el.
Daca este asa, imi cer iertare pentru ca te-am judecat.
Sunt barbati care au anumite preferinte mai fixiste, daca l-a deranjat asa de tare intaltimea ta, inseamna ca e un aspect pe care pune mare pret, altfel nu ar fi reactionat asa. Dar acest fapt nu inseamna ca e ceva in neregula cu tine, stai linistita In schimb, te rog sa fii foarte atenta la gelozia lui, sa nu cada in extreme, un partener care devine foarte gelos cu trecerea timpului, iti ia libertatea, iti restrictioneaza actiunile si interactiunile de asemenea, mare grija.
RRSecularHumanist întreabă: