Uite parerea mea...
In primul rand iubirea nu te intreaba daca iti place tie sau lumiid e o persoana, ea te loveste direct.
Da o femeie poate iubi un bagabont.
el se poarta asa fata de alti ca sa nu-si strice reputatia. Dar cu o fata este un adevarat cavaler.si el are inima si el poate iubi, este tot om. Daca sa tinut 3 ani dupa tine inseamna ca are sentimente. daca te-a rasfatat inseamna ca te iubeste cua devarat. Daca va intelegeti bine, este super. Langa el crede-ma te vei simti insiguranta, stiind ca daac se va lua cineva de tine are cine sa te apere. de obicei vagabonti au o inima mare, dar nu o arata orcui. Chestia este sa stii sa te comporti cu ei, nu prea prefera sa fie calcati in picioare, raniti, sau sa-i faci de rahat in fata prietenilor. E greu sa-ti faci o reputatie si mai mult so mentii, mai ales pentru un baiat.
nu cred ca este o masca. daca a asteptat el dupa tine 3 ani nu vad dc tocmai acum sa ar incerca sa se ascunda, in lco sa-ti arate cat de bine ti-ar fi langa el si ca ai avea tot ce-ti doresti asta e parerea mea... sper ca am putut sa te ajut
Poate da poate nu depinde, nu te arunca cu capul inainte mai astepta si vezi cum se comporta. Poate fi o masca sa te prinda in capcana cum s-ar zice. Ai rabdare nu te arunca cu capul inainte, vezi ce se intampla
Poate e dur in fata lumii dar in fata unei fete cedeaza ca un mielusel, da, se poate sa-i fi vazut tu fata asta blanda pentru ca sigur te place dar nu te astepta sa aiba acelasi comportament tot timpul[posibil sa fie si un fel de,, masca,, numai sa te cucereasca
Vrajeala.Asta e singurul lucru pe care`l face.Are o vrajeala in el de stie ce sa faca si nu se pierde cu firea.Asa se face ca sa obtii ce vrei.
Si da ar putea fi si o masca, dar ai mare grija de tine eu ti-am zis, un procentaj de 45% sunt cu sublet bun iar 55% sunt rai din cauza neajunsurilor, sau au fost influentati.Rabdare, multa multa rabdare. Si mare atentie
Asa este ai dreptate in tot ceea ce spui si o sa incerc o relatie cu el chiar daca multi sunt impotriva..chiar daca un barbat este vagabont eu cred ca se poate schimba, iar caracterul meu nu este unul care lasa dorit.si sincera sa fiu imi place de el foarte mult! Cum ai spus si tu langa el ma simt protejata si adevarul asta este.ms mult:*!