Faptul e deja consumat, ce mai poti sa faci?
Asteapta sa vezi daca da semne ca ar avea vreun sentiment pentru tine. Nu-l cauta si trage de maneca, o sa pari o disperata. Daca te place, o sa te caute. Varsta nu conteaza.
Sunt de acord cu tine ca ai facut o mare greseala. Atentie sa nu devii jucaria lui.
Nu ai de ce sa te simti prost . Chai nu ai. Daca va iubiti... ce mai conteaza? Dar as vrea sa stiu ceva... Cu cati ani e mai mare ca tine?
E cu 5 ani mai mare ca minene-am cunoscut in vara si de atunci am inceput sa il plac
Wow. 5 ani :o? Eu plac un tip si e cu 2 ani mai mare ca mine... si zic ca e foarte mare ) Dar oricum daca va iubiti... Ce conteaza?!
Cateodata mai trebuie sa calcam pe orgolii si sa spunem ce simtim. daca el ti-a raspuns asa, nu cred ca tipul ar vrea, dar asta este, viata merge inainte.
Daca el ti-a spus asta inseamna ca ii pasa de tine sau este doar educat si nu a vrut sa te faca sa te simti aiurea, acum doar tu poti sa stii. Eu daca as fi in locul tau as fi fericita pentru ca ..hey ti-a aratat ca te place, mai subtil:p
Bună.
Nu trebuia să-i spui de la bun început, această treabă poate strica o prietenie foarte bună. Dacă tu îl placi, lasă-l să-şi dea seama singur tot îşi va da el seama. :*
Ce trebuie tu să faci acum? Să rămâneţi DOAR prieteni.
Mai...nu ai de ce sa te simti prost ..chiar nu ai..atata timp cat elnu ti.a ras in fata inseamna ca ii pasa cat de cat..stai calma, nu te ambala daca baiatul te place o sa iti spuna cand o sa se simta pregatit.tu doar asteapta si o sa vezi ca totul o sa fie bine. sper ca te.am ajutat