Mai...nu ai de ce sa te simti prost ..chiar nu ai..atata timp cat elnu ti.a ras in fata inseamna ca ii pasa cat de cat..stai calma, nu te ambala daca baiatul te place o sa iti spuna cand o sa se simta pregatit.tu doar asteapta si o sa vezi ca totul o sa fie bine. sper ca te.am ajutat
Faptul e deja consumat, ce mai poti sa faci?
Asteapta sa vezi daca da semne ca ar avea vreun sentiment pentru tine. Nu-l cauta si trage de maneca, o sa pari o disperata. Daca te place, o sa te caute. Varsta nu conteaza.
Nu ai de ce sa te simti prost . Chai nu ai. Daca va iubiti... ce mai conteaza? Dar as vrea sa stiu ceva... Cu cati ani e mai mare ca tine?
Sunt de acord cu tine ca ai facut o mare greseala. Atentie sa nu devii jucaria lui.
Daca el ti-a spus asta inseamna ca ii pasa de tine sau este doar educat si nu a vrut sa te faca sa te simti aiurea, acum doar tu poti sa stii. Eu daca as fi in locul tau as fi fericita pentru ca ..hey ti-a aratat ca te place, mai subtil:p
Bună.
Nu trebuia să-i spui de la bun început, această treabă poate strica o prietenie foarte bună. Dacă tu îl placi, lasă-l să-şi dea seama singur tot îşi va da el seama. :*
Ce trebuie tu să faci acum? Să rămâneţi DOAR prieteni.
E cu 5 ani mai mare ca minene-am cunoscut in vara si de atunci am inceput sa il plac
Wow. 5 ani :o? Eu plac un tip si e cu 2 ani mai mare ca mine... si zic ca e foarte mare ) Dar oricum daca va iubiti... Ce conteaza?!
Cateodata mai trebuie sa calcam pe orgolii si sa spunem ce simtim. daca el ti-a raspuns asa, nu cred ca tipul ar vrea, dar asta este, viata merge inainte.