| BiAnCa765430 a întrebat:

Ianinte cu cateva zile de a ma desparti de prietenul meu un bait destul de dragut ma intreaba pe facebook dca vreau sa ne vedem sa ne cunoastem mai bine iar eu i-am raspuns ca am prieten si el a zis ca macar ca si amici ana aici totul e ok. Dupa ce m-am despartit de prietenul meu m-a intebat daca mai sunt cu el si i-am raspuns ca nu. Ne-am vazut, ne-am comportat ca si cum am fi impreuna si dupa doua zile dupa ce ne-am vazut l-am intrebat ce parere are despre mine ca si persoana si el mi-a raspuns ca nu e pregatit sa inceapa o relatie cu cineva l-am intrebat de ce si a zis ca nu stie doar ca nu vrea sa inceapa o relatie cu cineva si am mai vorbit si pana la urma l-am intrebat daca a incheiat regent o relatie si a zis ca da si ca inca ii mai place de fata respectiva. Si el a zis ca ar vrea sa se impace cu ea dar nu stie cum si faza e ca el s-a despartit de ea pentru ca vroia o pauza asa fara motiv iar acum o vrea inapoi. eu nu am nimic impotriva cu chestia asta ca vrea sa se impace cu ea e viata lui dar stau si ma gandesc o data ce el stia ca ii mai place de fata respectiva de ce a vrut sa se mai vada cu mine pentru ca si mie a inceput sa imi placa de el asta nu inteleg da-timi niste sfaturi va rog sad

Răspuns Câştigător
| caus3lov3ya a răspuns:

Buna. Cred ca a cautat in tine si in intalnirile cu tine un fel de evadare. O solutie pentru a se simti mai bine, pentru a uita cateva momente ceea ce s-a intamplat. Poate a vrut sa vada daca poate trece de despartirea sa si daca o alta fata l-ar putea face fericit. Asa sunt tineri... Confuzi. Asa suntem. Nu il condamna. Fiecare avem parte de dezamagiri, iar ceea ce s-a intamplat acum este una din ele. Cum am spus, nu il condamna. Poate nu stie ce simte. Daca voia sa iti faca rau nu iti marturisea ce simte cu adevarat. Iar tu, gandeste-te ca viata este frumoasa. Ai multe motive sa fii fericita si sa iti gasesti un baiat potrivit pentru tine. Succes :*

3 răspunsuri:
| MotanAndrei a răspuns:

Poate a vrut sa'si testeze sentimentele. Adica daca poate simti sentimente pentru o alta fata, decat pentru prietena lui [care a vrut o pauza in relatia lor]. Si vazandu'se cu tine, poate a simtit ca pentru el, fata care i se potriveste e prietena lui, nu o alta fata. :d FUNDA?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A vrut sa incerce altceva. poate se gandea ca o uita pe fata aceea si incepea ceva nou cu tine. Incearca sa il uiti..si ai fost fata desteapta ca ai pus intrebarile astea la momentul potrivit.:*Sunt sigura ca o sa gasesti pe cineva care sa te merite.

| BiAnCa765430 explică (pentru caus3lov3ya):

Nu il condamn fereasca Dumnezeu dar m-am simtit cam prost cand mi-a spus asta pentru ca noi inainte sa ne vedem am vorbit foarte deschis m-a intrebat de toate si eu la fel infara de subiectul "sex" sa zic asa in rest vorbeam ca si cum ne cunoasteam de ani de zile si de asta imi pare rau si el chiar parerea a fi un baiat cuminte si de treaba asa cum spune toata lumea care il cunoaste