Buna. Cred ca a cautat in tine si in intalnirile cu tine un fel de evadare. O solutie pentru a se simti mai bine, pentru a uita cateva momente ceea ce s-a intamplat. Poate a vrut sa vada daca poate trece de despartirea sa si daca o alta fata l-ar putea face fericit. Asa sunt tineri... Confuzi. Asa suntem. Nu il condamna. Fiecare avem parte de dezamagiri, iar ceea ce s-a intamplat acum este una din ele. Cum am spus, nu il condamna. Poate nu stie ce simte. Daca voia sa iti faca rau nu iti marturisea ce simte cu adevarat. Iar tu, gandeste-te ca viata este frumoasa. Ai multe motive sa fii fericita si sa iti gasesti un baiat potrivit pentru tine. Succes :*
Poate a vrut sa'si testeze sentimentele. Adica daca poate simti sentimente pentru o alta fata, decat pentru prietena lui [care a vrut o pauza in relatia lor]. Si vazandu'se cu tine, poate a simtit ca pentru el, fata care i se potriveste e prietena lui, nu o alta fata. :d FUNDA?
Nu il condamn fereasca Dumnezeu dar m-am simtit cam prost cand mi-a spus asta pentru ca noi inainte sa ne vedem am vorbit foarte deschis m-a intrebat de toate si eu la fel infara de subiectul "sex" sa zic asa in rest vorbeam ca si cum ne cunoasteam de ani de zile si de asta imi pare rau si el chiar parerea a fi un baiat cuminte si de treaba asa cum spune toata lumea care il cunoaste