| Andreea1778 a întrebat:

Ieri am făcut pentru prima dată sex oral unui băiat și a doua zi când ne-am întâlnit din nou am vrut sa îl sărut și el s-a ferit și m-am simțit super prost(adică pana sa ii fac asta mă săruta)...m-am supărat tare pentru chestia asta și as vrea sa îl pun la punct pentru ca mi se pare nesimțit gestul asta, credeți ca e ok dacă de acum voi evita o lunga perioada de timp sa mai ma vad cu el? Voi ce ați face în situația mea?

Răspuns Câştigător
| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Tipul respectiv este iubitul tau sau nu,ca nu ai specificat,ai spus ca i-ai facut sex oral unui baiat. Faza este ca trebuia sa iti spuna de la bun inceput ca nu mai vrea sa te sarute dupa ce i-ai facut sex oral,dar deh cine ar refuza un sex oral? In locul tau as merge mai departe,nu m-as razbuna in niciun fel,doar as rupe toate legaturile cu baiatul respectiv si mi-as vede mai departe de viata,nemaiavand de a face cu astfel de persoane,razbunarea este arma prostului, indiferenta este cea mai buna, si data viitoare fi mai atenta, nu mai ceda asa usor, mai ales persoanelor nepotrivite.Multa sanatate!

19 răspunsuri:
| Catalin77945 a răspuns:

Eu zic sa te vezi cu el si sa-i omori putin mostenitorii, isi revine el dupa la normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evita-l pentru totdeauna, dar înainte, musca-l de p×××, merită.

| xerxes1 a răspuns:

E un prost, scapa de el.

| Andreea1778 explică (pentru GiorgianaGiorgi):

El mi-a zis ca o sa ma sarute și după asta.

| GiorgianaGiorgi a răspuns (pentru Andreea1778):

Pai,de indata ce nu a facut-o e clar ca te-a mintit,el si-a atins scopul, a obtinut ceea ce si-a dorit, si cam asta este nu prea mai ai ce face, decat sa inveti din greseli, exact cum te-am sfatuit evita-l pentru totdeauna.

| Werrich a răspuns:

Ai un frate mai mare? Pune-l sa il bata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica tie nu ti-a fost sila sa ii faci oral, da' lui ii e sila sa te sarute? Smr de ii inteleg pe baietii care gandesc asa. Le e sila de propriul penis inseamna.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai. si daca il eviti, nu te-ai simti putin vinovata? Adica el a obtinut ce a vrut si acum. gata. Te-a folosit?

Este ok sa il ignori, insa pana sa faci asta trebuia sa fii sigura carei persoane ii faci.

| darrio2007 a răspuns:

Daca te repezeai la „oral" nu te refuza. Nu ai pic de respect pentru tine.
Ai primit ce ai meritat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CE FEL DE AJUTOR DAȚI VOI AICI PE TPU? Priviți aici de la aceeași utilizatoare o altă întrebare https://www.tpu.ro/......ece-peste/ Încă nu v-ați dat seama că poate fi oricine în spatele tastaturii, de la un copil până la un adult pus pe glume.O grămadă de întrebări inutile care și-ar găsi răspunsul dând o căutare pe Google.Chiar așa am ajuns să credem toate aburelile, încotro ne îndreptăm? Treziți-vă!

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Vai, saracuta de tine! Ce rau ne pare! Ar trebui, totusi, sa uitam ca ti-ai inselat fostul prieten?
Daca acum afla tot satul despre tine ca esti c*rva n-ar fi minciuni.

| tup3u a răspuns:

Poate te-a testat să vadă ce fel de fată ești, dacă a văzut că poți fi convinsă ușor crede că ai fost convinsă și de alții.

| Andreea1778 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu te-a pus nimeni sa te uiți la întrebările anterioare, dacă aveai de dat un răspuns scriai strict de Întrebarea asta, pa!

| alexmihay92 a răspuns:

In locul tau l-as ignora total.

| LeSuiton a răspuns (pentru Andreea1778):

Ai 16 ani, esti prea mica si iti arde cam mult de relatii, ti am citit intrebarile, nu ai ce sa faci daca esti fraiera si nu esti in stare sa ti gasesti un baiat bun, acum stai si suferi si nu este prima oara cand suferi, stii bine asta. La 16 anisori nu cred ca mori fara sex.

| Adelin25526262 a răspuns:

Eu am făcut sex oral și a doua zi tot aveam albeata la gura.
p. s știu ca ma cheamă Adelin dar sunt mama lui de pe telefonul lui

| andrey69 a răspuns:

Fără supărare dar daca eu nu am o relație cu ea și ea vrea Sao sugă pur și simplu, dc as accepta, am întâlnit fete care asta își doresc, el se gândește că la fel de ușor pot fi mulți alții la fel de norocoși înaintea lui

| Paul754880338 a răspuns:

La inceput, stangacia, lipsa de experienta si frustrarea generata de acestea, creeaza acest comportament. Mai exact baiatul, dar si fata in unele cazuri, vrea sa cucereeasca, sa faca sex ( sau sa i se faca oral in cazul asta) notand asta ca pe o victorie intr-o agenda fara rost. Nu este ceva pe care ar trebui sa te superi, ci mai degraba as sugera sa vorbesti cu tipul si sa ii explici ca intr-o relatie mai ales daca se ajunge la sex, dar si daca este vorba doar de sex, NU exista pacalit sau pacalitor. Exista doar stadii ale evolutiei de la copil la adolescent si apoi la adult. Daca insa te simti jignita sau neinteleasa si simti ca nu ai cooperarea lui pentru a trece peste asta atunci ai un motiv in plus sa vorbesti clar cu el si sa ii explici clar ce simti si de ce. Nu renunta inainte de a discuta! Asta e valabil in orice neintelegere!

| xRaffy a răspuns:

Cred ca s-a băgat cu tine doar ca să ii cazi în plasa sa ii faci oral.