Inseamna ca ti s-a implinit visul si dorinta.Ca urmeaza sa perseverezi in actiunea de cucerire a inimii ei prin a o invita la o plimbare pe care sigur nu o va refuza.Ce e de facut in continuare?, speri ca stii deoarece consider ca esti "baiat mare". Succes.
Este foarte frumos din partea ta ca i-ai daruit o floare unei fete, putini baieti fac asta. Pai din moment ce ti-a multumit si te-a pupat inseama ca i-a placut gestul tau. Daca smimti ceva pentru aceea fata eu zic sa-i mai dai trandafiri, foarte frumos.
Ca e si greu sa merg la tanti bratara din piata sa fur un fir de trandafir si sa il dau fetei...
Asta inseamna ca a stiut cum sa-ti aprecieze gestul. Iti dai seama ce pupic va primi cel ce-i ofera un buchet mare de flori?
Buna Vilgabz!
Felicitari, esti pe drumul cel bun! Si fata este una de isprava.Ma bucur sa vad ca mai exista adolescenti care stiu sa aprecieze valoarea simbolica a unei flori.Multa bafta!
Razi tu razi Harap-Alb dar ai uitat cum te-ai umplut de emotii cand ai oferit flori unei fete (sau cand ai primit flori de la un baiat!)
Nu ma pot abtine "tanti" sa nu-ti spun ceva. Esti de-a dreptul "criminala"
Sensul cuvantului trebuie inteles ca fiind cu totul altul. Pentru mine aceasta "tanti" reprezinta de fapt aprecierea ca esti o persoana experimentata.
Ia uimeste-ma "Spanule", de cand n-ai mai primit o floare?
Pls.te implor, nu-mi da un raspuns care sa ma traumatizeze!
Brava so! Esti tare.Asta voiam sa aud.Ti-as da fundita pentru raspuns, dar ma rezum la un papion.
Poate e vegetariana si le manca, ce era sa faca, vezi sa nu fi disperat ca se plicti repede de tine
yonut088 întreabă: