Hey, nu stiu ce sa zic, am fost intr-o astfel de situatie si ...ne-am despartit pe acelasi motiv. Ideea e ca dupa atata timp lucrurile nu vor mai fi la fel, chiar daca vei dori asta din tot sufletul. Timpul a trecut, tu te-ai schimbat, el s-a schimbat, acum cand te-a vazut a vrut sa vada daca mai simti ceva pentru el si cand a vazut ca mai exista sentimente, se joaca putin, ca de dragul vremurilor trecute, dar nu va dura. Un baiat care chiar tine la o fata si se gandeste la ea va face tot posibilul sa ii atraga atentia, sa o vada, la mine asa a fost si am vazut diferenta dintre cineva care lupta sa obtina ceva pentru ca vrea din tot sufletul si alta e cand vrei ceva dar nu prea iti pasa sa il obtii pe moment. Meriti mult mai mult, crede-ma, insa, eu degeaba iti zic parerea mea, pentru ca vei face cum iti spune inima iar daca tu vrei sa incerci din nou ca sa te convingi care e adevarul, atunci go ahead. Ai grija de tine si multa bafta. :*
Te-ai gandit si la posibilitatea ca intentia lui sa fie pur si simplu doar una strict sexuala? Aceasta este intrebarea, ca si cea din opera Hamlet a lui W.Shakespeare.
Auzi fa ce mama ta raspunzi la intrebarile mele ca o tampita? Hai jet cu efect ca n-ai ce cauta aici... LOSER