Adica?
Adica?
Daca vroia sa fie cu tine din moment ce i ai zis ca il placi trebuia sa,, sara,, in sus de bucurie dar a zis doar bine[c si cum momentan nu l-ar interesa]
Ok
Mersi pentru raspunsuri!
Cu placere succes
Cred ca o sa-l intreb pe el daca ma place sau nu
Așa să faci, cel mai sigur.
:*
De curiozitatea mea; câți ani ai tu și câți ani are el?
Eu 14 si el 15
Unii băieți sunt mai timizi la 15, alții nici nu sunt interesați de fete la vârsta asta. A mai avut relații?
Nu stiu daca a mai avut... dar este putin mai timid
Ți-a dat vreodată semne că te place? Eu oricum rămân la opinia mea, că niciodată o fată nu trebuie să alerge după un băiat, e sub demnitatea ei.
Ți -a dat vreodată semne că te place? Oricum eu rămân de părere că niciodată o fată nu trebuie să alerge după un băiat, e sub demnitatea ei. Dacă vrei să mai vorbim lasă-mi id-ul tău în privat. :*
Da mi-a dat semne
Pai exista doua variante
1.nu ii place de tine
2.Ii place de tine dar face pe indiferentul
Pai si cum sa aflu daca ma place sau nu?
Nu stiu intreba-i prieteni. il intrebi in fata sau il intrebi ca de ce ti-a dat acel raspuns cand tu i-ai zis ca il placi!
Cred ca ar fi o varianta
Varsta lui ( si a ta ) conteaza pentru a stii cum sa porti o discutie cu el... ca sa stii cum te trateaza(cum te vede el pe tine ) poti vorbi cu amicii lui sau il poti convoca fata in fata la o discutie. In functie de ce iti va spune vei sti sigur ce a vrut sa insemne acel mda*
Tu eu sunt baiat si stiu ca nu prea te place. Daca a spus,, mda bine" inseamna ca nu ii pasa.
Pai... i-am spus asta fata in fata dar cand vorbim pe mess vorbeste destul de frumos cu mine