Eu iti zic la genul feminin! Poti sa scrii asa: esti 0 minunE. uN ingerasH` suUPerB. 0 fiintZza de0seBitHa! aratZzi minUnaT! sinCeR poZza m`Aa ferMEkaT!>. pupisHEi pT` 0 priNtZzeSsa frUni0ShiQa fOk.))*
La un chip frumos...mereu te uiti cu placere!
Poza e minunată, iar tu un ingeraş!
10+ siii ii putinn...
Super, super, super poza!
Daca frumusetea ar salva lumea...atunci toata speranta e in tine...
ESTI CEA MAI ATRAGATOARE!
ESTI CEA MAI DEOSEBITA
ESTI CEA MAI FRUMOASA
Chipul tau minunat releva toata frumusetea sufletelului tau deosebit!
Nu am cuvinte sa-ti spun cit de draguta esti!
Tu esti:
Dulce, draguta, frumoasa, incantatoare, fermecatoare, atragatoare, iubitoare, minunata, irezistibila, eleganta, rafinata, perfecta, incredibila, unica si de neegalat, uimitoare, exceptionala, seducatoare, magnifica, vesela superba, deschisa, blanda, romantica, senzuala, temperamentala, gratioasa, magica, de basm, divina, de neconceput, misteriosa, tainica, interesanta, captivanta, de neuitat, de ne comparat cu nimicaltceva si in sfarsit superr!
STOP!
pe aceasta fotografie sunt incalcate regulile siteului
Este prea frumoasa fata!
Sexy, gingasha, adorabila si provocatoare!
Baietii au inceput deja sa cada fara cunostinta din cauza fotografiei!
- Wow. ce tru'
- Te quero!
- Super ca intotdeauna
- Yyyy! dragutsa poza
- Felicitari! Super tare poza
- Fantastik ca intotdeauna
Wow ...bestiala poza :X Bravo
Bravo ai talent la editata poze
Awl... E bestiala poza asta [; x]
Frumoasaaaaaaaaaaaaa mh [; x]
Marpha pozic, chiar imi place :X
Ce misto e poza :X
MirificaFantastica :X
Esti super sweet [; x]
Nice pic(picture)
Beautiful pic, girl, boy.
Comentarii-le le poti scrie si pe verticala
-super tare poza asta
-stii sa faci poze foarte frumoase
-tare! asa sa o ti incontinuare
-ai o poza excelenta
-foarte draguta
-super poza
-mii de felicitari! sti sa faci niste poze superbe
Din nou acest chip de ingeras(lo)(ch), din nou aceasta privire cuceritoare(F)(K), din nou TU, o fiinta magnifica.(X)(lo). o fiinta care este exemplu, plina de noblete, farmec si gingasie(F)(fr)...sa pastrezi mereu acest farmec in sclipirea ochilori dulci. poza e foarte reusita, superba!
Oau ce site mare
Doamne ce frumos
N-am cuvinte este tare
Ah si ce duios
Klas si note se pun
Lasa este tare bun
Aoleu se comenteaza
Super puper.viziteaza
Site are si un nume prietenos
Nustiu de ce dar e frumos
Icepind latura de sus in jos
crede-ma vei gasi ceva pretios
Incepe si citeste pe vertical
AU...NU gasesc cuvinte pentru tine dar stiu ca poza ma Farmeca iar Chipul tau stralucit de raze de frumusete...e absolut incredibil Esti o dulceata de fata! si iti dedic tie acest coMent pentru ca MEriti de 1000 de ori.sa te admire LUMEa
esti.
W.O. OWWW
Uffff ` mikutZa` m3a poDdziQ`a astea. vApsheklassna. nu am cuvinte) mDe` oCHishoryeshtea ai taY uF`fff asa mumoshika ai eshit in poDza prosta *soOper.e`x // papushika asta i cea maiboOna ador pe ea PS. cikalata... te ioObefQ` fe ]]
tZineo tot ashea –––– esti cool in felul tau *. moAa` ––-aa. Ssimpla dar ashea komplikata! g.ata y0 fara cuvinte...^^
. besQ enOrm
Esti(fr)(lo)(U) cea mai хорошая(L)(v)(L) si интелегентная(v)(fr) prietena.(Y)Îti trimit(so);-) un ангел(B)(C)(K)(G) sa te sarute(K)прямо:-) pe obraz.(K)(fr)(F)(L)Tu для меня(^):-D esti(S) cel mai дорогой(L)(fr)(F) si drag человек.(X)+(Z):-(l)estio подруга(X)(Y) adevarata($) si не забуду eu(X)(Z) pi tini некогда.(fr)(fr)Te ador(L)(L) я тебя!(L)(K)(F)(X):-D :-D