Nu te mai gândi. Du te cu prietenii la film, la mall, la restaurant, la mare, la munte. Ia ti gandul de la persoana respectiva. Altceva nu ai ce face. Daca iti e dor inseamna ca ai iubit-o cu adevarat. ☺
Tot ce iti pot spune este din propria experienta
este foarte greu sa uiti pe cineva sau mrg, sentimentele pe care le ai pentru acea persoana mai ales daca ai iubit-o foarte mult... ceea ce poti incerca sa faci este sa te gandesti cat de bine iti poate fi fara ea sau cat de mult meriti ceva mai bun.
stiu cum e sa ti se rupa sufletul in tine de dor sau sa plangi pana adormi pentru ca suferi dar tot ce treuie sa faci e sa zambesti in fiecare zi si sa incepi usor usor sa uiti tot ce ti a facut rau
Nici nu stii cine sunt si ma cunosti atat de bine, trebuie sa nu mai sufar si sa plang, dar mi se rupe sufletul mereu, nici sa ies din casa nu pot, de fiecare data imi amintesc de el, ba e vorba de un anume parfum ( invictus) pe care il simt cand trec pe langa anumite persoane, ba e vorba de o anume masina, care e acelasi model,
Ii idea ca psihic ai trecut peste dar in suflet inca il iubesti asa ii si la mine fosta mo înselat cu alții dar inca țin la ea
Stiu si eu cu parfumul dar nu o sa te ajute cu nimic crede -ma... trebuie sa te simti bine cu tine insati sau cel putin sa gasesti compania unei persoane care e dispusa sa te ajute si sa iti asculte toate offu-rile. in acest fel. va fi mai usor