Poate fi sarcină dar să fi făcut testul prea devreme și de asta să fi ieșit fals negativ. Dacă l-ai făcut la 21 de zile de la contactul sexual neprotejat atunci posibilitatea să fie sarcină este foarte mică.
Se întâmplă uneori să nu ai menstruație într-o lună, de obicei de cauză hormonală, dar sunt și alte cauze, efort excesiv, epuizare, stres. Dacă se înâmplă să nu vină 4-6 luni la rând e cazul să mergi la un medic ginecolog, poate fi o problemă ginecologică sau endocrinologică. În cazul tău nu e o problemă prea mare, dacă luna vitoare menstuația o să vină ca de obicei totul e în regulă.
Si mie imi intarzie mereu,poate nu este regulata inca,cu timpul o sa se reguleze, oricum nu e rau daca iti mai faci un test, pentru linistea ta.
Poate ai un bebe
glumeam ascult-o pe oanard174 daca nu e adev creca sunteti aman2 insarcinate
glumeam
Si mie misa intamplat si am fost la medic mi-a zis ca am dereglari hormonale...dar mai bine mai fa inca un test de sarcina pentru ca poate a iesit gresit primul rezultat se inampla foarte rar dar...
Când există o dereglare hormonală cu cicluri neregulate, medicul poate recomanda tratament cu anticoncepționale timp de câteva luni, 3-4, tratament care are rolul de a regla ritmul de secreție hormonală la 28 de zile, și care se poate menține și după în scop conraceptiv, dacă pacienta dorește asta.
Numai bine!
dragutza_1869 întreabă: