| celmaibunlaraspunsuri a întrebat:

Buna,imi place de o fata, si ei ii place de mine si eram cat pe ce sa fim impreuna.Dar.o persoana din familia mea.s-a intalnit cu ea..si i-a spus sa nu se mai dea pe langa mine si sa ma lase in pace..ca dac anul o incurca.Nu situ cine e aceastea persoana. Iar acum. fata de care imi place ma ignora..nu mai vorbeste cu mine ca inainte.I-am cerut iertare.dar a spus ca nu vrea sa mai vorbeasca cu mn.Eu chiar o iubesc si ma doare gandul ca ea nu mai vorbeste cu mine. Spuneti'mi, cum sa fac sa ma impac cu ea din nou? Dau funda+Vot!

Răspuns Câştigător
| MoD3M a răspuns:

Pai e grav. Incearca sa ii spui ca nu stiai nimic de acea persoana si nu ai avut nici o legatura. Poate va intelege. Dqar incearca si sa faci rost de identitatea celui are a facut acest rau. Daca ai frati mai mari incearca sa comunici cu ei si intreaba-i daca ei au facut-o. Sau pe taica-tuwinking

4 răspunsuri:
| JhonMirchu a răspuns:

Spune-i sa iti zica cine e persoana care i-a zis sa nu se mai apropie de tine ca vrei sa ii zici sa nu se mai bage intre voi.

| Dia_5740 a răspuns:

Sincer nu stiu daca e adevarata povestea ce ti-a zis-o ea.Ai ceva criminali sau interlopi prin familie ca sa o incurce daca se vede cu tine? Tind sa cred ca e o minciuna.

| xCrinax a răspuns (pentru Dia_5740):

Si eu cred ca e doar un pretext. Daca era adevarat iti spunea exact cine. Poate nu vrea sa mai fie cu tine si a gasit motivul asta, pueril ce-i drept. Gandeste-te si tu bine cate persoane din familia ta stiau de relatia voastra. Cati ani aveti?

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca ar fi fost adevarat ce spune ea ar fi avut alta atitudine.Cred ca a vrut sa intrerupa relatia si asta i-a venit in cap.