Poti proceda in mai multe moduri:
1.Il inviti la o plimbare in parc si ii spui tot ce simti. Asa o sa-ti dai seama cum stau lucrurile.
2. Daca tot spui ca o cunosti pe fata respectiva afla ce e de capul ei (pentru ca daca e curva sigur relatia nu va merge).
3.Afla ce e de capul lui, daca ii plac relatiile serioase sau ii place sa-si bata joc de fete.
4. Intereseazate ce e intre cei doi.
5. In cel mai rau caz, combinate cu altcineva, iti garantez eu ca il vei uita. Sper ca te-am ajutat.
Lăv is naşpa. N-ai ce sa faci, daca o iubeste pe ea, asta este, nu e corect si frumos sa te bagi in relatia altcuiva.
Pai dupa parerea mea el nu te iubeste, pentru ca i-ai zis ca il placi iar el in ziua cealalta se saruta cu o fata.Ar trebui sa-l uiti pentru ca nu e baiatul potrivit pentru tine, dar daca-l iubesti foarte tare va fi foarte greu sa-l uiti.
Sper sa treci peste asta.
Sa il uiti, din moment ce o iubeste pe alta, ce rost are? Sau risti sa fi dusa dupa el ca dupa sa te aibe la degetu mic si sa profite de tine?
Pai tocmai am aflat ca ea are un iubit in Iasi ( de acolo e ea) si ca pleaca marti.
O sa-ti treaca, ca multele alte iubiri care o sa fie. Si nu mai spuneti ca il/o "iubiti" pe X. Va simtiti atrasi fizic, ATAT, nimic mai mult! De iubire si dragoste poti vorbi cand il/o cunosti pe respectivul/a si stii ce fel de persoana e. Nu ai cum sa iubesti un strain despre care nu stii mai mult decat un nume, varsta si un numar de telefon. Maturizati-va
Cica relatia lor ar fi la caterinca.ea e impreuna cu un alt baiat si isi bate joc de X.
beausingurlamasamea întreabă: