| Yuuko a întrebat:

BUNA! Imi place de un baiat dar nu asta e problema. Problema este ca-l plac de 2 ani si nici nu ma observat! crying((( Ma simt jalnica cand vad cu ce fel de fete iese Am tot incercat sa-l uit dar e in aceeasi scoala cu mine si la cateva strazi distanta de unde locuiesc eu. Inca o problema este faptul ca eu si cu verisoara lui nu ne prea intelegem si mie sa nu inventeze chestii urate despre mine! Nu as putea sa ma duc la el si sa-i spun daca vrea sa fie cu mine deoarece mi-e frica sa nu-si bata joc... Sa zica: "Ia uite-o si pe asta!" Deasemenea nici nu-l cunosc prea bine. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

2 ani? :O Si tu nimic nimic? Sunteti totusi la aceeasi scoala, zii si tu un buna, si gaseste ceva legat de scoala, e adevarat ca diriginta voastra pleaca de la anul? Sau mai situ eu ce... gaseste un subiect de asta pentru inceput, impreteneste-te cu el, si lucrurile o sa decurga de la sine:-)

6 răspunsuri:
| cena1997 a răspuns:

Este mai mare decat tine?

| Yuuko explică (pentru cena1997):

Da

| nevermind123 a răspuns:

De obicei baiatul trebuie sa-ti faca curte nu tu sa stai dupa fundul lui 2 ani de zile. Scoala se va termina si va urma o alta perioada din viata ta, ai rabdare si o sa vezi ca in timp o sa-l vezi doar pe tipul de care ti-a placut in copilarie.

| EduardPaul94 a răspuns:

Tu esti a-10-a si el a11-a?

| cristi_6250 a răspuns:

Si daca zice "Te chis in freza"?

| Yuuko explică (pentru EduardPaul94):

Nu de ce?