Este o diferenta dintre baieti si fete cand este vorba de sentimente.
Odata ce el a inceput sa te sune, sa discute cu tine... si ai simtit o schimbare, ma refer inainte te mai suna? Ori cum ca sa iti dai seama daca tine la tine sau nu e doar un pas care se face foarte usor la scoala. Urmarestei gesturile, urmareste discutile ce le creeaza cu tine, uitate la privirea lui cand discuta cu tine si o sa iti dai seama foarte usor daca tine la tine sau nu.
Daca nu incearca sa discuti tu cu el, apropiete de el si cand crezi ca totul e ok, intreaba-l despre fete daca tine la cineva. daca sta cu cineva.
Anne47 tu esti in aceeasi situatie cu mine, eu am trecut prin asta si s-a sfarsit foarte aiurea. Daca vrei mai multe detalii da-mi id-ul tau.
Pai daca se uita la tine, isi petrece timpul cu tine, iti zambeste inseamna ca te place. Dar unii baieti sunt timizi (cum e in cazul tau ) si nu au ntotdeauna curaj sa spuna ce simt. De aceea poate ca ar fi bine sa-i spui tu. Sa faci tu primul pas. Am si eu exat aceeasi problema doar ca baiatul e mai mare. Eu nu am curaj sa-i spun ca il plac dar de fiecare data ma uit la el, ii zambesc, si stau cu el. Sper ca te-am ajutat! funda?
Daca zici ca e timid, la lectzii priveshtel mai des, tzinete mai aproape de dinsu, sau la urma urmei spune-i catzi place de dinsu... succes
Noi baietii mereu ne e mai greu sa ne aratam sentimentele ca suntem mai timizi.Eu zic sa ii zici ce simiti pentru el astfel si el iti va zice ce simte.Nu mor dupa funa.