Noi baietii mereu ne e mai greu sa ne aratam sentimentele ca suntem mai timizi.Eu zic sa ii zici ce simiti pentru el astfel si el iti va zice ce simte.Nu mor dupa funa.
Pai daca se uita la tine, isi petrece timpul cu tine, iti zambeste inseamna ca te place. Dar unii baieti sunt timizi (cum e in cazul tau ) si nu au ntotdeauna curaj sa spuna ce simt. De aceea poate ca ar fi bine sa-i spui tu. Sa faci tu primul pas. Am si eu exat aceeasi problema doar ca baiatul e mai mare. Eu nu am curaj sa-i spun ca il plac dar de fiecare data ma uit la el, ii zambesc, si stau cu el. Sper ca te-am ajutat! funda?
Daca zici ca e timid, la lectzii priveshtel mai des, tzinete mai aproape de dinsu, sau la urma urmei spune-i catzi place de dinsu... succes
Anne47 tu esti in aceeasi situatie cu mine, eu am trecut prin asta si s-a sfarsit foarte aiurea. Daca vrei mai multe detalii da-mi id-ul tau.
Este o diferenta dintre baieti si fete cand este vorba de sentimente.
Odata ce el a inceput sa te sune, sa discute cu tine... si ai simtit o schimbare, ma refer inainte te mai suna? Ori cum ca sa iti dai seama daca tine la tine sau nu e doar un pas care se face foarte usor la scoala. Urmarestei gesturile, urmareste discutile ce le creeaza cu tine, uitate la privirea lui cand discuta cu tine si o sa iti dai seama foarte usor daca tine la tine sau nu.
Daca nu incearca sa discuti tu cu el, apropiete de el si cand crezi ca totul e ok, intreaba-l despre fete daca tine la cineva. daca sta cu cineva.