Mai bine ti-ai vedea de treaba ta indiferent in ce circumstante are loc relatia lor. Nici tie nu ti-ar place daca o alta s-ar baga in relatia ta.
Normal ca nu ar trebui sa te bagi in relatia lor, macar astepta sa fie singur, daca o sa fie. Esti abia a9a si ai timp destul sa cauti altceva
O data ce are iubita ce vrei mai mult? Gaseste alt baiat de care sa iti placa, nimanui nu ii plac distrugatorii de relatii. Daca chiar tii sa te apropii de el, fa-o ca prietena. Nu le strica relatia
Incearca sa te pui in locul ei, eu asa as zice, oare tie ti-ar placea sa faca cineva chestia asta si sa se bage intre tine si iubitul tău. In momentul in care ar fi singur ii poti da mesaj, plus ca ii plina lumea de baieti daca acesta ii luat.
Fata mea, iti spun sincer, fa-o. Bagate, na-i nimic de pierdut, spun din experienta. Nu ezita, daca iti place chiar asa tare, nu mai sta pe ganduri, dar stii? Mai e o faza. Daca o va lasa pe aia pentru tine, te va lasa si pe tine pentru alta.
Aşa e, ai dreptate. Oricum nu avea iubită, mă 'documentasem' greşit.
Am făcut-o şi apropiindu-mă de el, ca prietenă, mi-a zis că nu mai e cu fata aia de ceva timp. Mă bucur mult că n-am mai fost pusă în situația să-mi placă de un băiat cu iubită.