| Eusiatat23 a întrebat:

Buna! Îmi place de un băiat timid și nu știu exact cum ar trebui sa procedez. El este sociabil atunci când vorbești cu el, întreabă și el la rândul lui, însă nu știu cum ii pot spune ca îl plac. Nu as vrea totuși sa ii spun direct. Despre ce subiecte credeți ca as mai putea sa mai vorbesc cu el?
BTW:uneori mai venim acasa cu același autobuz
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii spui ca il placi. Încerci sa ii transmiți ceva prin gesturi, comportament, limbajul nonverbal ( limbajul corpului). Spre exemplu o atingere, piciorul tău care sta atins de al său ( asta în autobuz, daca stați unul lângă celalalt), o scamă imaginară pe haina sa și vrei sa o dai jos, o îmbrățișare. În prima faza băiatul isi va da seama ca ceva este în neregulă, însă nu va acorda atenție. Nu va sări pe tine sa te sărute, nu va sări nici de gâtul tău, nu te va invita în oraș, nici la dans sau mai știu eu. Probabil va merge acasă și va cauta pe internet articole despre "semne când o fata te place ".
Băiatul timid are nevoie de timp și mai întâi trebuie sa intri sub carapacea sa.

4 răspunsuri:
| Andreea_Deea_1999_quMo a răspuns:

Ai putea proceda astfel: Buna, as vrea sa iti spun ceva important. Te admir de multa vreme, nu trece o zi cand nu ma gandesc la tine. As vrea sa imi acorzi o sansa sa vezi ca sunt o persoana buna.

| Eusiatat23 explică (pentru Andreea_Deea_1999_quMo):

Mulțumesc!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nevoie sa-i spui ca-l placi, il lasi pe el sa-ti spuna si cum este destul de vorbaret, daca si el te place cu siguranta va veni sa-ti spuna.
Lasa baiatul sa faca intotdeauna primul pas, ca refuzul lui te va darama necajii si face de rusine.
Continua sa-i zambesti si sa-i vorbesti asa cum ai facut-o si pana acum si daca baiatul te palce, cu siguranta va veni sa-ti spuna.

| Andreea_Deea_1999_quMo a răspuns (pentru Eusiatat23):

Cu drag. happy