| Alexwtzayo a întrebat:

Buna,imi place de un barbat are 30 de ani. E genul mai rafinat se imbraca la costum e foarte poiliticos cum ii pot da de inteles ca il plac dar nu vreau sa ii zic in fata ca eu sunt mai timida, ce gesturi pot face ca sa isi da seama? fara misto va rog si mega funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te uiti la el cand nu e atent, iar cand se uita intorci privirea, dar in asa fel incat sa observe, si faci asta de mai multe ori pana isi da seama>>>

12 răspunsuri:
| PsihinG a răspuns:

Iti pot raspunde daca imi spui cati ani ai tu.

| Crisu a răspuns (pentru PsihinG):

Pe profil scrie, ca are avea 19. happy

| justfreelove a răspuns:

Fiind vorba de diferenta mare de varsta dintre voi doi, sunt slabe sanse ca el sa interpreteze semnele pe care le dai intr-o modalitate favorabila tie. Ca sa il faci sa inteleaga ca il placi fara sa mai aiba nici o urma de indoiala trebuie sa faci ceva direct, posibil indecent. Poi sa ii furi un sarut sau poti sa ii pui direct mana pe penis prin pantaloni sau ai putea cand vb cu el sa te asezi cu fundul pe birou in fata lui cu picioarele putin desfacute si sa iti ridici usor fusta si sa te musti de buza si sa spui ca il vrei acum. La 30 de ani el te vede ca un copil asa ca trebuie sa il faci sa priceapa ca esti femeie.

| Allergikaa a răspuns:

Asta e tipa cu Profu de sportlaughing... sia facut alt contlaughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vrei sa bagi omul la inchisoare?

| didiDia a răspuns (pentru suntserios):

De ce sa-l bage? E majora deja.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru didiDia):

Prin alte conturi parca nu era majora inca.

| Alexwtzayo explică (pentru Allergikaa):

Ce?

| Alexwtzayo explică (pentru suntserios):

Ce conturi asta e contul meu ma numesc dumitru alexandra ma poti cauta si pe fb

| Alexwtzayo explică (pentru PsihinG):

22

| Allergikaa a răspuns (pentru Alexwtzayo):

Ok amu ai 22 de ani la profil ai 19 intr-o intrebare anterioara ai 30 si pe celalalt cont esti in clasa a 8 deci ce sa credem?

| Alexwtzayo explică (pentru Allergikaa):

Ce cont ma|>