| EvaTramell a întrebat:

Îmi place de un tip dar nu știu dacă și lui. Noi ne mai mai întâlneam doar ca sa facem sex. El nu are prietena și nici eu și am decis sa.fim ceva friends with benefics.. Ceva de genul. Oricum azi mi-a zis un lucru la care Mă tot gândesc. Iam povestit ca ies cu un prieten la o cafea și a început s mă întrebe ca cine îi și plm. mie.mi place de el dar nu sunte. Împreună și practic fiecare avem voie sa ne întâlnim cu alți. Și noi ne întâlnim doar pentru a face sex. E ok mie mi place. Dar azi mi-a zis ca sa îi demonstrez un lucru. Eu i-am zis ca am grija dacă merg la suc ca nu sunt proastă și ca îmi dau repede seama ce vrea un barbat de la mine. Si el a zis ca sa demonstrez ca nu sunt proastă. Și am zis cui sa demonstrez și el a răspuns ca lui. Ce sa cred?

24 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Imi pastrez parerea ca prieteni cu benefici este o mare porcarie,nu suntem stapani pe sentimentele noastre incat sa ne jucam cu ele, sexul e ceva foarte intim care implica foarte mult partea emotionala nu suntem roboti, parerea mea este ca e gelos si e imatur ca nu recunoaste ca te iubeste, e protesc sa continui asa zisa prieteni cu benefici e un lucru imatur dupa ratiunea mea, cred ca ar fi bine sa formati un cuplu si el sa numai se prefaca ca nu te iubeste, asta nu-i viata stau cu unu pentru sex cu altul ma vad ca poata iasa o relatie serioasa

| EvaTramell explică (pentru RAY):

Nu știu dacă mă iubește sau nu. Dar poate mă place și nu știe sa zică. Eu imi dau seama prin gesturile lui dacă mă place sau nu. Eu ies la suc doar așa nu sa am o relație serioasa. Nu stiu ce sa cred și de ce sa îi demonstrez lui...

| RAY a răspuns (pentru EvaTramell):

Fara suparare dar tu esti o jucarie sexuala? de care el profita si apoi pa? tu asta isi doresti in viata sa fi? poate profita de tine sexual doar dar tu ca fata te multumesti cu atat?

| Amsm a răspuns:

Acuma spune si ca ai glumit, te rog.

| EvaTramell explică:

Eu am postat aceasta întrebare pentru a primi sfaturi nu sa mă judecați. Este fix problema mea. Nu mai vreau relație. Vreau doar fiu singura pe plan sentimental. Și dacă eu vreau doar sa fac sex și sa nu fiu intr-o relație cu el pot și asta. Dar mi-a dat de gândit cu acel lucru. Sa îi demonstrez. Nu am de unde sas.țiu unde va ajunge. Poate din asta se ajunge la ceva mai serios. Și în plus cu ceilalți ies la suc nu mă și culc cu ei dar mă rog. Fiecare are ce părere vrea. Eu am cerut sfaturi. Încă odată sa nu mă jucați!

Nu profita de mîne. A fost acord comun. Dar dacă ar profita de mine cum zici, mi-ar mai zice sa îi demonstrez?

| EvaTramell explică (pentru Amsm):

Cu ce sa glumesc?

| Lawliet14 a răspuns (pentru RAY):

Se mai si lauda pe aici cu aventurile ei. A trecut prin multe dar cred ca ar trebui sa o mai faca doar din iubire.

| EvaTramell explică (pentru Lawliet14):

? Ce aventuri? Le consideri aventuri? Ca eu nu

Cine te judeca? tu il placi tu afirmi asta nu eu, il iubesti dar negi asta, ce ti-am spus rau sa isi faci o relatie asta e ceva rau

| RAY a răspuns (pentru Lawliet14):

Asa ceva n-am mai auzit o fata sa se considere un simplu obiect sexual si atat

| mihai69 a răspuns:

Că EL e de fapt ăla prost, aia să crezi.
N-ai ce să-i demonstrezi, ce naiba!

| SergiuBoss11 a răspuns:

Eu cred ca e speriat de faptul ca isi va pierde bunul ce ii ofera servicii gratis.Nu este gelos pentru ca te iubeste, este gelos pentru ca are impresia ca te stapaneste.

| DarkCrina a răspuns:

EvaTramell, tu iesi cu cine vrei si nu ii da prea multa satisfactie amantului, ca asta e, daca vrea mai mult, sa iti zica.
Eu am vazut ceva interesant in comentarii. De unde fratilor conceptia asta ca atunci cand o femeie si un barbat fac sex= femeia e victima, boul o foloseste.
Ce aveti? Cine zice ca nu.i invers sau ca nici unul dintre ei nu vor implicatiile unei relatii si le e mai usor asa?

| EvaTramell explică (pentru DarkCrina):

Intr-adevar nu mai vreau relație. Am suferit prea mult.

| EvaTramell explică (pentru mihai69):

Nu știu happy o fii nu zic ca nu. El a zis sa îi demonstrez dar chiar nu am ce laughing

| EvaTramell explică (pentru SergiuBoss11):

Sincer nu știu. Pe mine nimeni nu mă stăpânește. Că până la urmă depinde mine nu doar de el. Dacă eu am chef sau nu.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru EvaTramell):

Daca tu n-ai chef se duce la alta(presupunand ca mai are o alta). Cand ai tu chef vine la tine si tot asalaughing, isi traieste viata.

Nu mă consider un obiect. Am și eu orgoliul meu și sentimentele mele. Si în plus depinde de mine nu doar de el. Cum am zis am căzut amândoi de acord. Nu doar el sau nu doar eu. Pai unele persoane de aici vorbesc în neștiință de cauza. De parcă ar fi un lucru rău. Plus ca am grija și am și o vârstă. Nu dau explicații nimănui. Legat de relație. Eu nu mai vreau relație. M-am săturat să tot aștept și sa sufăr după câte un prost. Dar mai bine asa. Eu știu ce vreau. Și am și grija. Sunt cu capul pe umeri. Dar urăsc când alții comentează fără sa mă cunoască. A fost doar o întrebare. Că până la urmă acest site de ce este? Sa vorbim de rău unul și altul sau sa dam sfaturi și sa ajutam. Dar mă rog...fiecare după cum gândește! O zi frumoasă!

Scuze daca team suparat nu am intentionat asta, o zi placuta

| whatevernvm a răspuns:

Iti place viata tie

| mihai69 a răspuns (pentru EvaTramell):

„...fiecare după cum gândește"
===
Chill out, girl! individu' nu gândește, că n-are cu ce. Nu merită să te necăjească aberațiile lui.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Ii e frica isi pierde sex-toy-ul. Tie ti-ar place sa il vezi ca se duce la o cafea cu o tipa? Nu.

| EaSports a răspuns:

Este gelos. Vrea sa faci sex doar cu el sau are ceva sentimente fata de tine, dar nu-ti spune. Esti principala pentru el, de aceea si procedeaza asa. Lui ii pasa de tine, in caz contrar nu avea sa spuna nimic.